5 zodiaka zīmes, kurām ir lielākā iespēja uzvarēt loterijā 

Vairums no mums ir kādreiz nodomājis: “Aj, cik labi būtu uzvarēt loterijā un ne par ko vairs nedomāt. Doties ceļojumā, nopirkt mašīnu, dzīvokli vai vienkārši atpūsties!”

Lai gan izredzes būt šim izredzētajam veiksminiekam nav pārāk lielas, dažām zodiaka zīmēm tās ir novērtētas augstāk kā pārējām. Par to sīkāk raksta turpinājumā!

Zivis

Kā izrādās mākslinieciskās, sapņainās un jūtīgās Zivis ir arī visai veiksmīgas! Cilvēki, kas dzimuši no 19. februāra līdz 20. martam var priecāties, jo vairāku valstu loteriju pētījumos ir atklājies, ka tieši zivtiņas laimē visbiežāk un visvairāk. Protams, statistika mazliet atšķiras gadu no gada, taču vairāku gadu šķērsgriezumā visveiksmīgākā roka bijusi tieši Zivīm. Ja pārstāvi šo zodiaka zīmi, tad varbūt ir vērts laiku pa laikam nopirkt kādu loterijas biļeti vai apmeklēt kādu no Latvijas online kazino – kas zina, varbūt paveiksies.

Vēzis

Grūti teikt, vai tam ir kāds sakars ar ūdens zīmēm, taču arī Vēža zvaigznājs uzrāda to, ka tā ir viena no veiksmīgākajām zodiaka zīmēm. Vēža zīmē ir tie cilvēki, kas dzimuši laika periodā no 21. jūnija līdz 22. jūlijam. Vēži ir ļoti atbildīgi, strādīgi un patstāvīgi cilvēki, taču brīvajā laikā nekad neatteiksies no labām izklaides iespējām. Vēžiem patīk izvirzīt mērķus un darīt visu, lai tos sasniegtu. Iespējams Vēži ir tik veiksmīgi, jo viņiem līdzi vienmēr seko veiksmes “enģelītis”.

Skorpions

Ugunīgie skorpioni… kā tad bez viņiem šajā sarakstā? Iespējams skorpionu azartiskais un skarbais temperaments viņus padara par ļoti veiksmīgiem cilvēkiem? Mēs jau zinām, ka cilvēki ar augstu pašpārliecību parasti arī sasniedz savus mērķus. Kad skorpions metas azartspēļu pasaulē, tad parasti ir grūti apstāties, tāpēc esi uzmanīgs un neaizraujies. Tomēr loterijas biļete pa retai reizei gan pa ļaunu nenāks, jo skorpioniem līdzi seko kāda mīklaina veiksme, ko grūti izskaidrot vārdiem. Skropiona zīmē ir tie, kas dzimuši laika posmā no 23. oktobra līdz 21. novembrim.

Mežāzis

Mežāža zodiaka zīmē piedzimušie cilvēki ir taisnīgi, čakli, godīgi un mērķtiecīgi. Līdzīgi kā Auns, arī Mežāzis ir ar sava veida “radziņiem”, kas liek pastāvēt par sevi un nepadoties pie pirmajām grūtībām. Tieši šīs rakstura īpašības Mežāžus padara par salīdzinoši veiksmīgiem cilvēkiem. Lai gan šīs zodiaka zīmes pārstāvjus parasti sauc laimīgiem, jo vienmēr tiek sasniegti labi panākumi karjerā un personīgajā dzīvē, tieši vairāki pasaules slaveni pokera spēlētāji ir Mežāži. Tas nozīmē, ka Mežāži dzīvo roku rokā ar veiksmi! Par mežāzi sevi var saukt tie, kas ir dzimuši laikā no 22. decembrim līdz 19. janvārim.

Jaunava

Un, visbeidzot, Jaunava! Šīs zodiaka zīmes pārstāvji patiesi mīl visu skaisto un nekad nav apmierināti ar paveikto, jo vienmēr taču var labāk! Jaunavas vēl nest labumu citiem, tāpēc vienmēr tiek augstu novērtētas. Jāmin, ka labestība, ko sniedz šīs zīmes, nekad netiek palaista garām. Liktenis Jaunavām vienmēr cenšas izspēlēt vislabākās kārtis, tāpēc arī uzvara Klondaika bingo spēlē vai Latloto loterijā nebūtu nekas pārsteidzošs. Jaunavas ir dzimušas no 23. augusta līdz 22. septembrim.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru