Februārī dzimušie – raksturs, mīlas dzīve, veselība un veiksme

Pār februāri valda Saturns – gods, prestižs un cieņa. Jūs esat ļoti ievainojami, Jūs ir viegli aizvainot

Neskatoties uz Jūsu plašajiem sakariem sabiedrībā, dzīvē Jūs tomēr esat vientuļi. Jums ir labi attīstīta intuīcija, Jūs instinktīvi spējat sajust cilvēkus.  Jūs protat glabāt viņu noslēpumus un noņemt stresu. Jūs spējat iemantot apkārtējo uzticību.

Jūs meklējat iespēju sevi pierādīt. Tad, kad šāda iespēja rodas, Jūs pārsteidzat visus ar saviem slēptajiem talantiem. Jums ir liela vara pār tiem cilvēkiem, kuriem ir nosliece uz histērijām. Jūs piesaista viss noslēpumainais un nezināmais, daudzi no Jums pievēršas okultismam un ezotērikai.

VESELĪBA

Jūsu vājās vietas – asinsrites traucējumi, anēmija, tahikardija, sirds mazspēja, nieru un urīnpūšļa problēmas. Jums ir nosliece arī uz kakla un elpošanas ceļu slimībām.

LAULĪBA UN DRAUGI

Jūsu labākie draugi ir dzimušie no 21. janvāra līdz 19. februārim, no 21. maija līdz 20. jūnijam un no 21. septembra līdz 20. oktobrim. Savu dzīves partneri Jums vajadzētu izvēlēties tieši no šajos periodos dzimušajiem cilvēkiem. Saderība Jums ir arī ar tiem cilvēkiem, kas dzimuši katra mēneša 8., 17. un 26. datumā.

Februāra vīrs 

Jūs esat mīlošs, jūtīgs, rūpīgs un uzmanīgs. Mīlat mājas un pavadāt tur ļoti daudz laika. Jums ir emocionāla un sapņaina daba. Jūsu priekšstati Jums ir daudz tuvāki, nekā kaut kādi dzīves fakti, tāpēc Jums ir ļoti grūti tikt galā ar dzīves realitāti. Lai izveidotu veiksmīgu karjeru, Jums trūkst stabilitātes un stingrības. Jūs vadāties pēc savām sajūtām. Jums ļoti svarīga ir seksuālā apmierinātība, tāpēc visas dzīves garumā Jūs pēc tās arī tiecaties.

Februāra sieva 

Jūs esat lieliski piemērota ģimenes dzīvei. Mīlat greznību un savas mājas vēlaties pārvērst paradīzē. Jūs esat uzticīga.

LAIMĪGĀS DIENAS

Trešdiena, ceturtdiena un sestdiena. Visas svarīgās lietas Jums vajadzētu ieplānot tieši šajās dienās.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Jums vajadzētu izmantot violeto vai purpura krāsu, kā arī dažādus pelēkās krāsas toņus. Tas attiecas gan uz apģērbu, gan interjeru. Jums labvēlīga ir arī gaiši zilā krāsa.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Ametists, dimants, topāzs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru