Gribi ilgāk izskatīties labi? Krāj un apskati jaunības bildes!

Jaunības un veselības veidols ir ideāls mūsu organisma un gara stāvoklis. Lai izdotos to iztēloties pilnībā, nāksies patrenēties, toties efekts būs patiesi pārsteidzošs.

Domās “pielaikojot” sev jaunības un veselības veidolu, organismā tiek iedarbināti pašatjaunošanās procesi, proti, iegūta pieeja tā rezerves iespējām. Šāda metode kā psihoterapijas paveids klīniski tika izmēģināta ASV un deva pārsteidzošu pozitīvu efektu pat vēža ārstēšanā.

Un tas vēl nav viss. Praktizējot jaunības un veselības veidola “pielaikošanas” metodi, paveras iespējas “pasmelt” enerģiju no apkārtējās telpas un papildināt savu enerģētisko kokonu. Katrs, kas nopietni pamēģinās, drīz to sajutīs.

Radīt savu jaunības un veselības veidolu lielākoties palīdz ģimenes albums. Bērnības un jaunības fotogrāfiju vidū jāatrod tā, kurā esat smaidīgs, veselīgs un ar dzīvi apmierināts.

Pamēģiniet atcerēties, kādas emocijas toreiz izjutāt. Ar ko bija saistīta laimes izjūta? Piemēram, mazulis fotogrāfijā ir lepns un priecīgs, jo pirmo reizi spēja noturēt paceltu galviņu. Viņš ir laimīgs par šo jauno sajūtu un pirmo uzvaru.

Vai cits attēls – uz divriteņa. Esat iemācījies ar to braukt, apguvis jaunu pieredzi, un arī tā ir uzvara. Dzīvē šādu mirkļu bijis daudz… Pēc tam iespējami spilgtāk un precīzāk jāiztēlojas sevi fotogrāfijā attēlotajā laikā un vietā, jāatgriežas tajā un jācenšas izbaudīt tā mirkļa sajūtas.

Pajautājiet sev, kāds todien bija laiks, ar kādiem vēl cilvēkiem iemūžinātais mirklis saistīts. Jo precīzāk spēsiet visu atcerēties, jo vieglāk būs noturēt sevi šajā laimes stāvoklī. Taču nav obligāti strikti ievērot tieši šo metodi. Katram var būt savs veids, kā vieglāk atgriezties pagātnē – ieklausieties sevī, savā intuīcijā un sekojiet tai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru