Horoskops jūnija mēnesim – vai medus mucā būs kāds darvas piliens?

Kas zodiaka zīmes sagaida jūnijā?

Auns Jūnijā iemantosi daudzu cilvēku uzticību, nostādīsi jaunus mērķus un veiksmīgi ar tiem tiksi galā. Šis mēnesis tev būs viens no gada auglīgākajiem mēnešiem, tāpēc uzdrīksties realizēt savus kvēlākos sapņus! Jūniju labprāt pavadīsi mīļoto cilvēku lokā, kļūsi sabiedriskāks un atvērtāks. Dzīve manāmi ies uz augšu.

Vērsis Šis tev būs labs pārdomu laiks, kad svārstīsies starp dažādām iespējām un idejām. Sapratīsi kaut ko ļoti būtisku, ko tādu, kas iepriekš nav bijis pilnībā skaidrs. Tavām idejām un radošumam nebūs robežu, iedvesmosies no laika apstākļiem un cilvēkiem sev līdzās. Mēneša otrā puse sola kādu nopietnu konfliktu.

Dvīņi Tevi gaida jauni izaicinājumi dažādās dzīves sfērās, nāksies kārtīgi pasvīst, lai ar visu to tiktu galā. Taču, pārsteidzošā kārtā, tu būsi diezgan mierīgs, vairāk par tevi uztrauksies līdzcilvēki. Šomēnes centies uzmanību veltīt savai karjerai un izaugsmei.

Vēzis Jutīsi nepieciešamību izlikties laimīgākam, nekā patiesībā esi. Būs jāatstāj labs iespaids un jāsaglabā laba reputācija. Šo mēnesi ieteicams pavadīt vienatnē – tikt galā ar jūtām un saprast, ko pats īsti vēlies, kurp tavas attiecības un pašreizējā situācija tevi ved.

Lauva Tagad visu kontrolēsi tu, jo viss notiks tieši tā, kā tu vēlēsies. Pacel latiņu un dari visu, kas tavos spēkos. Neļauj apkārtējiem tevi nolikt pie vietas – parādi lepnumu! Mīlas jomā ies visai saldi – sapratīsi, ar kuru esi gatavs būt kopā, un, ja jau esi attiecībās, tad sāksiet domāt par pāriešanu nākamajā līmenī, padarot tās vēl kaislīgākas un nopietnākas.

Jaunava Jūnijā pieņemsi vairākus lēmumus, kas izrādīsies pārsteidzoši pareizi – labāk pat nevarēs būt. Pievērs uzmanību nelielām sakritībām, iespējams, ka viss ir likumsakarīgi. Attiecību jomā gaidāmi nelieli pārbaudījumi.

Svari Šis mēnesis tev sagādājis pamatīgi daudz notikumu un emociju – gan labu, gan sliktu. Visa atbildība būs uz taviem pleciem, pašam kaut kā būs jātiek galā ar notiekošo. Caur ērkšķiem uz zvaigznēm!

Skorpions Jūnijā izdosies pakāpties pa karjeras kāpnēm, sasniegsi vairāk, nekā būsi cerējis. Ja esi domājis par darba vietas maiņu, tad šis tam būs piemērots laiks. Protams, sasniegumiem pa vidu jauksies arī nogurums un stress, taču tas būs īslaicīgs, mēneša beigās droši vari doties kādā ceļojumā.

Strēlnieks Regulāri nonāksi svarīgu izvēļu priekšā. Viegli nudien nebūs, bet interesanti gan. Bieži vien vaicāsi sev, kur dodies un kāpēc vispār to dari, taču atceries, ka jābūt pacietīgam un jādara viss, kas ir tavos spēkos! Neīstais brīdis, lai atzītu sakāvi.

Mežāzis Gribēsi izdarīt daudz, bet ne visu paspēsi. Laika trūkums būs tavs lielākais ienaidnieks. Nepavadi šo mēnesi, sēžot un neko nedarot, uzsāc jaunus hobijus un nododies kam jautram un interesantam! Pievērs uzmanību savam sirds āķītim!

Ūdensvīrs Šomēnes laiku velti netērē, darot to, kas tevi nesaista, labāk pieķeries kam tiešām sirds tuvam! Mēneša vidū atdursies pret kādu nopietnu lēmumu, kas nedos mieru. Padomā par attiecībām ar mīļoto – vai jūs viens otram pilnībā uzticaties?

Zivis Kāds tevi muļķos un stāstīs nereālas pasakas. Netici visam, ko tev saka! Esi mazliet skeptiskāks!  Atstāj savu ierasto vidi, pamēģini kaut ko jaunu un nebijušu! Domājot par mīlas lietām, nāksies arī sasparoties karjeras un darba jautājumos! Tu to vari!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru