Horoskops, kuram piekritīs pat vislielākie skeptiķi – plašs apraksts par katru zodiaka zīmi

Katram ir kaut kas tāds, ko mēs nevaram ciest citos, bet apkārtējiem tas pilnīgi netraucē. Vai arī tev ir gadījies sarunāties ar savas Zodiaka zīmes pārstāvi un saprast, cik daudz jums ir kopīga?

AUNS

Daži cilvēki pirms kaut ko dara, visu apdomā. Tu neesi viens no viņiem. Kad cilvēki tev jautā, kādēļ tu kaut ko tādu izdarīji, vienīgais ko vari darīt ir neziņā uzraut plecus.

Lasi arī: Viss, kas tev jāzina par sievieti – Aunu

Pat tad, ja ir pulksten 3.00 no rīta un tu guli, tu acumirklī būsi gatavs ballēties. Ja ir kāda ballīte, tu tajā noteikti ieradīsies. Pat tad, ja uz to jābrauc vairākas stundas un ir nakts vidus. Dzīvojam, taču, tikai vienreiz!

Tu itin visu pamēģināsi vismaz vienu reizi. Kārtis uz izģērbšanos? Kādēļ gan ne? Satikšanās ar pieciem puišiem vienlaicīgi? Nieks vien ir, galvenais grafiku sastādīt!

Attiecībās tu neesi īpaši izvēlīgs. Tu droši vien satiksies ar ikvienu, jo tev svarīga ir pieredze. Tomēr, kas attiecas uz ilgstošām attiecībām, tu pacelsi latiņu tik augstu, ka gandrīz neviens neatbildīs taviem kritērijiem.

Tu nespēj ilgstoši uzklausīt kāda cilvēka stāstījumu, tev vienkārši kļūst garlaicīgi. Pacietība un ieklausīšanās tev ir patiess izaicinājums.

Citi tevi uzskata par egocentrisku un prasīgu, tomēr tavi nodomi vienmēr ir nesavtīgi. Ir grūti saredzēt kaut ko vairāk zem tavas izaicinošās ārienes un izlēcieniem. Ieskatoties dziļāk, tu esi īsts mīļumiņš, kas katram gadījumam aptinies ar dzeloņdrātīm.

 

VĒRSIS

1.Tu nesaproti, kā citi var piekrist kaut kam, kas nav perfekts. Piemēram, saņemot ielūgumu uz šķietami labu, bet ne ideālu ballīti, tu nevēlēsies uz to iet. Turklāt tu vari vienkārši palikt mājās un izbaudīt patiesu komfortu, jo tev patīk dzīvot uz visiem 100%.

2. Citi domā, ka esi auksta, bet patiesībā tev vienkārši ir bieza čaula, aiz kuras slēp savas patiesās sajūtas un emocijas. Salīdzinājumā ar citām zodiaka zīmēm, tu tiešām izturies diezgan vēsi. Satiekot citus cilvēkus, tu esi gluži kā emocionālā cietoksnī – izskatās, ka tev nav nekādu jūtu, un neviens nespēj tev piekļūt. Tomēr patiesībā tev ir maiga sirds, kuru tu atklāj citiem tikai īpašos gadījumos.

3. Ja kāds tev nodara pāri, tu paturi aizvainojumu, kas, gluži kā olimpiskā lāpa, nekad nenodziest. Kad durvis uz tavu sirdi vai dzīvi tiek aizvērtas, tu aizslēdz tās ar 60 slēdzenēm, jo nekad vairs negribi redzēt šo cilvēku. Tu vēlies, kaut varētu piedot un aizmirst, bet slēdzenes paliek savā vietā.

4.Tavi draugi zina, ka tu nekad neatklāj noslēpumus. Nav svarīgi, kurš vēlēsies no tevis izvilināt informāciju, tu to nekad neatklāsi. Noslēpums, piemēram, par to, kurš ar kuru pārgulēja pagājušajā gadā, tā arī paliks pie tevis, pat ja kāds tev piedāvās šokolādi.

5.Ja kaut ko ieņem galvā, tad nekas tevi nespēs apturēt, pat ja vajadzētu. Pat sirdstrieka vai salauzta potīte tev nebūs šķērslis, lai noskrietu maratonu.

Lasi arī: Viss, kas tev būtu jāzina par sievieti  – Vērsi

 

DVĪŅI

Dvīņiem patīk brīvība

Viņi ir visbrīvākie cilvēki uz Zemes. Dvīņi ir gluži kā putni, kas tiecas pretī debesīm, vēlas izpētīt visu apkārtni, kā arī iemīlas katrā, kas uz viņu paskatās. Tas ir arī atkarīgs no viņa “dvīņa” un sajūtām. Dažreiz viens no dvīņiem vēlas palikt mājās, bet otrs viņu pierunā iet ārā un izklaidēties.

Viņi nav hiperaktīvi, tikai nogarlaikojušies

Dvīņi dažreiz šķiet hiperaktīvi, taču patiesībā viņiem visticamāk ir garlaicīgi, tāpēc nav iespējams mierīgi nosēdēt un viņi kļūst gandrīz vai traki. Dvīņiem ir tik daudz enerģijas, ka viņi centīsies atrast kādu interesantāku nodarbi, kur to izmantot.

Viņi ir ļoti sabiedriski

Dvīņi nepiekritīs pavadīt klusu un mierīgu vakaru, jo vēlēsies iet izzināt pasauli. Nav svarīgi, vai tā ir diena vai nakts, Dvīņi vienmēr atradīs kaut ko aizraujošu. Tev atliek vai nu iet līdzi vai palikt malā, Dvīņiem nav konkrēta grafika, un viņiem tas patīk. Viņi sagaida no dzīves visu, ko tā sniedz.

Lasi arī:5 iemesli, kāpēc Dvīņu horoskopa zīmes pārstāvji ir visinteresantākie

Viņiem ir grūti kaut ko novest līdz galam

Dvīņiem īpaši nepadodas pabeigt iesākto. Viņi pievērš uzmanību tik daudzām lietām vienlaicīgi, ka ir teju neiespējami koncentrēties tikai uz vienu. Viņi drīzāk darīs kaut ko pavisam citu nekā pabeigs pirms trim nedēļām iesākto projektu, un atgriezīsies pie tā tikai tad, kad termiņš jau strauji tuvosies beigām. Dažreiz viņi mēģina sevi apmānīt ar domu, ka otrs dvīnis visu paveiks viņu vietā.

 

VĒZIS

1. Vēlme ieritināties mīkstās segās un spilvenos nevis valkāt parastās drēbes. Ja Vēži varētu vienkārši ieritināties šūpuļtīklā, kas pilns ar mīkstiem spilveniem, un nevilkt neērtās drēbes, kurās vispār nevar pagulēt, tad viņi būtu pilnībā apmierināti ar dzīvi.

2. Ja kāds viņus kritizē, pat nedomājot neko sliktu un cenšoties palīdzēt, Vēži vienkārši sabruks turpat uz vietas. Viņu jūtīgums un ievainojamība ir reizē gan ieguvums, gan arī trūkums.

Lasi arī: 6 iemesli, kāpēc attiecības ar Vēzi ir tik pasakainas

3. Vēži iemīlas uzreiz, tiklīdz jūt, ka kādam ir nozīmīgi. Viņu sirdīs ir daudz rētu, taču neviens cits nav tik atvērts mīlestībai kā Vēzis, kurš jūtas novērtēts.

4. Visi Vēža draugi ir pārliecināti, ka viņš spēj paredzēt emocijas. Tā daļēji ir taisnība, jo viņi tiešām spēj noteikt, ka citi ir nomākti, pat ja viņi paši vēl to nezina.

5.Viņu istaba ir pilna ar nevajadzīgām mantām un sentimentāliem nieciņiem. Katra apsveikumu kartīte, vēstule, kečupa paciņa, kuru viņi izspieda brīdī, kad kāds pateica kaut ko ļoti nozīmīgu – viss mētājas lielā kaudzē, kas Vēžiem ir ļoti dārga, un neviens nespēj viņus pārliecināt, ka to vajadzētu izmest.

Lasi arī: Horoskops sievietēm: ar ko īpaša ir katras horoskopa zīmes pārstāve?

6. Rūpes par draugu drošību reizēm šķiet pārspīlētas un vienlaikus arī mīļas.

7. Vēži pamana katru, kurš runā ar viņu draugiem, un ir gatavi aizstāvēt viņus jebkurā situācijā. Protams, tas nepaliek nenovērtēts.

 

LAUVA

Lauvas ego mēdz izvirzīties priekšplānā

Lauvas nevar vienkārši pārkāpt pāri savam lepnumam. Viņas ļoti vēlas palīdzēt citiem, bet viss ir atkarīgs no tā, kā to pajautā. Lauvām ir ļoti liels ego, tāpēc nevajag to pārbaudīt, citādi tas ņems virsroku, ja īpaši uzkāpsi uz kādas jutīgas vietas.

 

Lauvām var pilnībā uzticēties

Lojalitāte var likt darīt neiedomājamas lietas. Lai ko arī lūgtu, Lauvas noteikti palīdzēs un nekad nepievils – pat ja vajadzēs aprakt līķi. Uz viņām vienmēr var paļauties, neatkarīgi no tā, ko viņas par to saņems pretī.

Ietiepība būtu maigi teikts

Ja viss nerit pēc viņu plāna, Lauvas pat pirkstu nepakustinās. Vai nu viss notiks viņām pa prātam vai nenotiks vispār.

Ar Lauvām ir jautri – viņu labajās dienās

Sirds dziļumos viņas ir bērnišķīgas un tāpēc vienmēr meklē jautrību. Kad Lauvām ir labs garastāvoklis, viņas atgādina pārējiem, cik jautra, vienkārša un lieliska var būt dzīve. Tāpēc daudziem viņas patīk. Turpretī, kad viņas ir nomāktas, tad arī negatīvisms iet plašumā.

Likt Lauvai nomierināties ir milzīga kļūda

Visiem zināms, ka lauvas ir viegli aizkaitināmas, taču nekas nav kaitinošāks kā likt viņām nomierināties vai arī apgalvot, ka viņas no mušas uzpūš ziloni. Lauvām vienkārši ir jāatbrīvo emocijas, un pēc piecām minūtēm viss būs kārtībā. Viņas to spēj paveikt, lai arī pašas nezina, kā.

Neskatoties uz šķietami vēso attieksmi, Lauvas patiesībā ir īstas romantiķes

Lai arī Lauvas šķiet augstprātīgas, zem šīs ārienes slēpjas ļoti romantiski cilvēki, kas tic mūžīgajai mīlestībai un apveltīs savu otro pusīti ar mīlestības apliecinājumiem un dāvanām. Lauvas darīs visu mīļoto cilvēku dēļ, un tikai tie, kas ir tiešām cienīgi šīs mīlestības, spēj ieraudzīt Lauvu zelta sirdi.

Pašpārliecība tikai no ārpuses

Lai arī Lauvas šķiet ļoti pašpārliecinātas un augstprātīgas, patiesībā tie ir cilvēki, kuriem nepārtraukti ir vajadzīgs iedrošinājums, lai atbrīvotos no nedrošības par sevi. Tāpēc viņām ir vajadzīgi komplimenti. Tas, kas notiek galvā, nevienam nav jārāda, bet tie, kas ir vistuvāk, zina, ka Lauvām ir vajadzīga uzmanība, lai varētu turpināt iesākto.

 

JAUNAVA

1.Patiesu gandarījuma sajūtu var iegūt, izpildot pienākumus pirms noteiktā termiņa – Jaunavas neko neatstāj uz pēdējo brīdi.

2.Viņas vienmēr izmanto situāciju. Jaunavas ir modras un viņām piemīt analītiskā domāšana, lai pilnībā izprastu apkārt notiekošo.

Lasi arī: Uzzini, kāpēc sieviete – Jaunava ir tik šarmanta

3.Ja cilvēki viņām jautā par nākotnes plāniem, Jaunavas zina, ko atbildēt, jo jau 10 gadu garumā viņām ir izstrādāts detalizēts piecgades plāns.

4.Kāda apkaunojoša rīcība var sabojāt garastāvokli uz vairākām dienām, jo viņas tik ļoti izdzīvo visu savā prātā, ka mēdz būt apsēstas pašas ar savām domām.

5.Jaunavas nevar ciest kļūdīšanos. Viņas ir ietiepīgas gan savos uzskatos, gan rīcībā. Ja kāds nostājas viņām ceļā, tas netiek piedots. Jaunavas ir pašpietiekamas un nespēj paciest muļķības.

6.Dažreiz citi domā, ka Jaunavu pieeja un izmantotās metodes ir ekstrēmas, taču viņām tās šķiet loģiskas.

7.Lai arī viņām mēdz būt nopietna un dusmīgas sejas izteiksme, Jaunavas nevar ciest, ka cilvēki vienkārši pieņem, ka viņas ir vienaldzīgas. Jaunavas apzinās to, kā izrāda savas emocijas, bet citi tās nereti interpretē kā neapmierinātību, dusmas vai atturību.

8.Lai arī ir grūti salauzt Jaunavu čaulu, kad tas ir izdarīts, viņas ir ļoti uzticamas un mīlošas.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru