Horoskops, kuram piekritīs pat tie, kuri netic astroloģijai

Auns: izlēmīgs un impulsīvs

Ja Auns kaut ko ir izdomājis, tad nekas viņu šajā ceļā neapstādinās. Viss, ko atliek darīt Auna draugiem un tuviniekiem – vienkārši saprast to un pieņemt.

Vērsis: veiksmīgs un uzticīgs

Pārsteidzoši, bet veiksme viņiem seko pa pēdām! Bez tam, no viņiem izdodas satriecoši tēti, mammas, vīri, sievas un lieliski draugi.

Dvīņi: sajūt lietas

Lai gan šī zodiaka zīme neattiecas pie tiem cilvēkiem, kam ir vissmalkākā intuīcija, viņi bieži vien lietas sajūt pirms tās vispār ir notikušas.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvju dzīve nav iedomājama bez emocijām. Visa viņu pasaule balstās uz divām lietām: emocijas un intuīcija. Pirmkārt, viņi jūt un “redz cauri” cilvēkiem, otrkārt, neciena tos, kam emocijas ir mazsvarīgas.

Lauva: taisnīgs un uzstājīgs

Šīs zodiaka zīmes pārstāvju mērķis ir šo pasauli padarīt par taisnīgu. Un, ja Lauva kaut ko ir iecerējis, tad noteikti panāks savu!

Jaunava: radošs un pedantisks

It kā divas pilnīgi nesavienojamas lietas, taču, vualā, te nu tās ir – abas vienā cilvēkā! Pateicoties savam radošumam, šie cilvēki spēj risināt jebkuras problēmas pateicoties savam pedantiskumam – viņi visus darbus noved līdz galam.

Svari: komunikabls, bet neizlēmīgs

Šīs zodiaka zīmes cilvēki prot gan runāt, gan klausīties. Taču viņiem mēdz būt ļoti, ļoti grūti izdarīt izvēli, it īpaši, ja runa ir par vairākām lietām vienlaikus. Diemžēl tas attiecas arī uz viņu lēmumiem.

Skorpions: harizmātisks un izdomas bagāts

No Skorpioniem, kā likums, ir ļoti grūti izšķirties. Viņu harizma cilvēkus iespaido gluži brīnumainā veidā. Taču viņi paši uztur kontaktus tiai ar tiem, kas, viņuprāt, ir to pelnījuši!

Strēlnieks: bezrūpīgs

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir pieraduši dzīvot “šeit un tagad”. Viņi prot izbaudīt to, ka viņiem ir un ātri aizmirst jebkuras negācijas. No viņiem to derētu pamācīties, vai ne?

Mežāzis: mērķtiecīgs

Atšķirībā no Strēlniekiem, Mežāzi prot pievērst uzmanību itin visam, kas notiek ap viņiem. Taču viņi dzīvi uztver ar pārpasaulīgu mieru un vienmēr iesākto noved līdz galam. Spējā sasniegt savus mērķus Mežāžiem konkurentu nav.

Ūdensvīrs: godīgs un radošs

Lai vai kāda būtu situācija, šie cilvēki vienmēr runā patiesību! Protams, Ūdensvīru var pārtraukt viņa runā un uzskatos, taču piemānīt – nekad!

Zivis: viegli ievainojams

Kā likums, šie cilvēki ļoti daudz domā. Jebkurš notikums šo cilvēku galvās dzīvo veselu mūžību: viņi sapņi, pārdomā, atceras un cieš. Zivis ir viegli ievainojami cilvēki, līdz pat tādam līmenim, ka var ciest no depresijas pat no vissīkākajām neveiksmēm un dzīves šķēršļiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru