HOROSKOPS: Labākā Valentīna dienas dāvana tavam vīrietim

valentina-diena

Uzzini, kā Valentīna dienā vislabāk pārsteigt savu mīļoto vīrieti!

Ne visi Valentīna dienu svin. Daži uzskata, ka tas ir vienkāršs reklāmas triks, kas vilina cilvēkus iegādāties dažādas dāvanas, bet citi to uzskata par diezgan patīkamu žestu un mīlestības apliecinājumu.

Vai nu tās būtu mājās pagatavotas vakariņas, izbrauciens nedēļas nogalē, koncerta biļetes… uzzini, kas vislabāk patiktu tavam vīrietim, atkarībā no viņa Zodiaka zīmes!

Auns
Biļetes uz sporta pasākumu. Lai arī Aunam pašam labpatīk iesaistīties fiziskās aktivitātēs, viņš tik pat priecīgs būs arī par iespēju vērot savas mīļākās komandas spēli klātienē.

Vērsis
Dizainera zīmola t-krekls. Vērsis novērtē materiālos labumus, it īpaši augstas kvalitātes drēbes. Ņemot vērā, ka viņš ir visnotaļ praktisks, viņš būs sajūsmā par dāvanu, kuru var izmantot ikdienā.

Dvīņi
Uzdāvini viņam ceļojumu grāmatu par pilsētu, kurā viņš dzīvo. Tavam vīrietim ne tikai patīk grāmatas, bet viņš arī labprāt dodas ceļojumos un piedzīvojumos. Viņš ir zinātkārs un labprāt iesaistās sarunās, kas padara viņu par ideālu tūristu.

Vēzis
Mājās gatavots ēdiens. Vēzim patīk daudz laika pavadīt mājās, tieši tādēļ viņš visvairāk novērtēs mājās gatavotu ēdienu, nevis došanos uz restorānu.

Lauva
Nedēļas nogales izbrauciens vai ceļojums. Aizved viņu romantiskā nedēļas nogalē, uz vietu, kas ir salīdzinoši tuva, bet gana tāla, lai nejustos kā mājās.

Jaunava
Darba instrumenti vai kāda iekārta. Jaunavas zīmē dzimušie vīrieši ir praktiski, tieši tādēļ viņi vairāk priecāsies saņemt kādu iekārtu vai ierīci, kas tiks izmantota, nevis vienkārši kādu nieku ar sentimentālo vērību.

Svari
Mājdzīvnieks. Svaru zīmē dzimušais vīrietis necieš vientulību, it īpaši, ja jūs nedzīvojat kopā, mājdzīvnieks viņam sastādīs lielisku kompāniju.

Skorpions
Loterijas biļete vai ielūgums uz kādu televīzijas erudīcijas spēli. Skorpionam patīk iegaumēt dažādus faktus un vēl vairāk viņam patīk, ka viņam ir taisnība. Viņš noteikti būs sajūsmināts par iespēju minēt atbildes uz jautājumiem sēžot skatītāju rindās.

Strēlnieks
Pārgājiens vai izbrauciens dabā. Strēlnieks mīl brīvību un ceļošanu, tieši tādēļ došanās dabā būs labākā izvēle.

Mežāzis
Galda spēle. Aizraujoša galda spēle ir praktiska dāvana, kas tiks izmantota kā draugu, tā arī ģimenes lokā.

Ūdensvīrs
Biļetes uz pasākumu, kurā dalības maksa tiek ziedota labdarībai. Ūdensvīram patīk palīdzēt citiem, tieši tādēļ šāda dāvana liks viņam justies labi.

Zivis
Koncerta biļetes. Zivju zīmē dzimušais vīrietis nespēj slēpt savu mīlestību pret mūziku un labu laika pavadīšanu draugu lokā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru