Horoskops no 10. – 12. maijam – starp tevi un mīļoto atradīsies barjera

 

Auns

Attiecības solās būt atalgojošākas, ja tu apzināti tās spēsi tās likt mierā uz kādu laiciņu. Visticamāk, ka jūties izolēts no citiem, bet uzspiežot zināmas lietas tuvākajiem cilvēkiem, nodarīsi vairāk posta, nekā labuma. Dod laiku un brīvību, viss nokārtosies un ievirzīsies normālajās sliedēs.

Vērsis

Iespējams, ka tu jutīsies tā, it kā starp tevi un mīļoto atrastos barjera. Tu apzinies ikkatru mazāko šķērsli, kas stājas jūsu ceļā. Būtu labāk, ja jūs abi liktu viens otru mierā, lai koncentrētos uz lietām, kas ir nozīmīgas jums katram atsevišķi. Vēlāk varat apvienot spēkus, kad būsiet labākā noskaņojumā.

Dvīņi

Ja esošajās attiecībās saskaries ar grūtībām, tad šajā nedēļas nogalē viss šķitīs vēl sarežģītāks. Iespējams, ka jums abiem labāk būtu jāpavada laiks vienatnē, vai arī jāiet katram savs ceļš, iegremdējoties aktivitātēs, kas jums katram patīk. Vēlāk viss šķitīs daudz vienkāršāks un labāk izprotams.

Vēzis

Tu mēģināsi izprast, kāpēc esi iesaistījies tuvās personiskās attiecībās. Tu jutīsies tā, it kā atrastos nomaļus un noskatītos uz jūsu abu komunikāciju no malas, nevēloties iesaistīties, kā tas parasti notiek. Tas var likt tev apjaust dažādus partnerības aspektus, iedvešot cerību.

Lauva

Tu ievērosi, ka jūti pašpārliecinātības zudumu attiecībās, tas ir ļoti neierasti. Tu vairāk apzināsies savas kļūdas, ja ļausi sev tās piedzīvot. Patiesību sakot, tas var būt pirmais solis, lai saprastos ar partneri. Nebaidies no tā, kas šajā nedēļas nogalē tev stāsies pretī, mācies no notiekošā.

Jaunava

Tu atklāsi, ka kopā ar savu partneri jūties arvien mājīgāk.Tev tika dota iespēja izprast, kas liek tavam partnerim justies droši ļoti dziļā līmenī. Beidzot tu saskāries ar ko tādu, kas ļāva ieraudzīt partnera cilvēcību un ievainojamību. Tas ir vērtīgs ieskats, tādēļ glabā to cieši.

Svari

Ja jūties neveikls un nekoordinēts attiecību jomā, neuztraucies par to. Tas ienes zināmus uzvedības moduļus, kas liks tev apzināties to, kā tev apzināti izdodas sabotēt savas attiecības. Neļauj notiekošajam laupīt tev cerības – tas būs solis uz priekšu.

Skorpions

Ir pienācis tas laiks, kad tev vajadzētu labāk sevi iepazīt. Ja cieš tavas esošās attiecības, tad neuzskati to par savu vainu. Tā vietā, uztver to kā iespēju parunāt ar savu partneri un izprast viņu dziļāk. Pirmais solis sagādās zināmas grūtības – bet tas būs tā vērts.

Strēlnieks

Šķiet, ka  tu labāk izpratīsi kādu konkrētu attiecību sarežģījumus. Ja tu esi jau ilgāku laiku apmierināti skraidīji līdzi, bet esi sapratis, ka šīm attiecībām piemīt lielāks potenciāls, nekā abi apjaušat, tad ir pienācis īstais laiks, lai rīkotos. Organizējiet jaunas aktivitātes vai dariet kaut ko jaunu – jebko, kas atmodinās jūs abus darīt lielas lietas.

Lasi arī: Iemīlēšanās šajās 3 zodiaka zīmēs var būt ļoti bīstama

Mežāzis

Jutīsies atsvešināts no pārējiem, it īpaši no sava partnera. Šķiet, ka lai arī ko tu darītu, neviens tevi nedzird un netiek uztvertas tavas bažas. Jums abiem jāpavada laiks vienatnē, lai jūs labāk saprastos un atkal būtu viena komanda.

Ūdensvīrs

Lai arī attiecībās esi ļoti rūpīgs, tev šoreiz liksies, ka tavi centieni tikt klāt sev tuvajam cilvēkam, tiks bloķēti. Tev nāksies ieskatīties sejā konkrētām bailēm, kas likušas tev turēties tālāk mirkļos, kad esi vēlējies tuvību. Izprotot šo konfliktu sevī, tu spēsi sadziedēt vecās brūces.

Zivis

Kaut kas liek tev atturēties no kādas personas ieinteresēšanas. Neļauj tam sevi uztraukt, tā ir tikai pagaidu problēma. Būtu daudz labāk, ja tu mestu mierā vēlmi uzsākt afēru un koncentrētos uz to, ko tu patiesi varētu piedāvāt. Tiklīdz tu izpratīsi savus īstenos motīvus, neviens tevi vairs nespēs apturēt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru