Horoskops no 25. februāra līdz 3. martam – ļaujies trakām izdarībām!

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Nāksies improvizēt un darīt kaut ko pavisam citādāku. Tu esi pietiekami dinamisks un aktīvs – tev tas noteikti būs pa spēkam! Nezaudē ticību pats sev! Par ļaunu nenāks spontānas un mazliet trakas izdarības.

Vērsis Tevi būs daudz enerģijas. Ja esi attiecībās, tad velti to savam mīļotajam cilvēkam, bet, ja esi brīvs, tad šī ir ideāla nedēļa, lai beidzot pievērstos tām lietām, kuras tu vienmēr esi vēlējies izzināt. Ja ir motivācija, tad uzsāc jaunu hobiju!

Dvīņi Iespējams, ka saskarsies ar vairākiem pārpratumiem un neskaidrībām, tāpēc problēmas labāk risini to cilvēku lokā, kas ir iesaistīti, nemeklē atbalstu no malas – šoreiz ar visu būs jātiek galā paša spēkiem.

Vēzis Liksies, ka dzīvē viss pamazām sāk nokārtoties, tai skaitā arī attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem. Tomēr līdz pilnīgai laimei tev ir nepieciešams paveikt vēl pāris lietas. Kad tu pamazām sāksi izlīst no savas čaulas un sāksi jaukt barjeras, tad arī apkārtējie pamazām sāks atklāties.

Lauva  Lauvas šajā nedēļā būs īpaši draudzīgas un komunikablas. Spēsi saprasties ar dažāda vecuma cilvēkiem, un atrast kopīgu valodu ar viņiem. Veiksmīga nedēļa tiem, kuri strādā ar cilvēkiem – kāds pavisam negaidīts, taču izdevīgs piedāvājums var sagaidīt tieši tevi!

Jaunava Nopietna nedēļa. Var gadīties, ka jāapspriež nopietnas lietas un jāveic svarīgi lēmumi, kas ietekmēs tavu turpmāko nākotni. Lai vai kā, nezaudē ticību! Ja jums ir bērni, tad izteikta uzmanība šonedēļ būtu jāvelta tieši viņiem!

Svari Nebaidies strādāt, atklāt ko jaunu un pārsteigt apkārtējos, jo šonedēļ visi tavi pūliņi tiks novērtēti vairāk kā jebkad. Ja tev pret kādu ir jūtas, tad arī no to izrādīšanas nebūtu jābaidās. Sliktākajā gadījumā, tu beidzot zināsi to, ka jums nav lemts būt kopā. Labākajā – tiks piepildīta viena no kvēlākajām vēlmēm.

Skorpions Skorpioniem šonedēļ ir jābūt ļoti darbīgiem, lai tiktu galā ar paredzētajiem darbiem. Ja strādāsi labi, tad izpelnīsies uzslavas no priekšnieka. Neslinko!

Strēlnieks Labāk būs, ja rīkosies apdomīgi un bez steigas, nevis leksi notikumu virpulī uzreiz. Spontānas un trakas aktivitātes šonedēļ prātīgāk būtu likt malā, un pievērsties kam tādam, kas tev ir nepieciešams! Iespējams, ka novārtā esi atstājis kādu tuvu draugu.

Mežāzis Būs jāņem vērā vairākas idejas, tās jāanalizē un jādod savs gala vārds. Lai arī ko tu nedarītu, nesteidzies ar saviem lēmumiem. Šonedēļ visam jānotiek mierīgi un bez stresa! Ja iespējams, tad vairāk laika velti atpūtai.

Ūdensvīrs Svarīgi būs atzīt savas kļūdas un saprast, ka viss tomēr nav nemaz tik ideāli, cik no malas citiem varētu likties. Vairāki jautājumi tevi šonedēļ padarīs īpaši nervozu, tai skaitā attiecības ar mīļoto cilvēku un arī finanses.

Zivis Būsi ļoti pozitīvs un tava šīs nedēļas enerģija iedvesmos arī apkārtējos. Ja darbus nespēs paveikt tavi kolēģi, tad to spēsi paveikt tu! Lai izpelnītos uzslavas priekšnieka priekšā, nāksies piekrist kādam no viņa piedāvājumiem, kas prasīs spēju uzņemties vairāk darbu, nekā parasti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru