HOROSKOPS: Tavas sirdi plosošākās personības iezīmes

Katram ir savas labās un sliktās īpašības. Šoreiz parunāsim par tām, kuras nav tik labas. 

Vai jums atbilst?

Auns

Vissāpīgākais ir tas, ka Auns, lai arī cik ļoti viņam būtu bail, piespiež sevi drošsirdīgi skatīties briesmām sejā. Auns nekādā gadījumā nepieļaus to, ka kāda priekšā viņš varētu izskatīties vārgs, nobijies vai vājš. Šī īpašība ir patiesi atzinīgi vērtējama.

Vērsis

Vērsis ne par ko negrasās piekāpties kompromisam, tas citiem parāda, ka viņš nevēlas redzēt notiekošo no citas perspektīvas, lai arī kas nenotiktu, Vērsis negrasās mainīties un to arī nedarīs.

Dvīņi

Sirdi plosošākā Dvīņu īpašība ir tā, ka viņi ir nepatstāvīgi. Vienā mirklī viņi ir atbildības un uzticamības iemiesojums, bet jau nākamajā kļūst par bezatbildīgiem dīkdieņiem.

Vēzis

Ir sāpīgi nolūkoties, kā emocijas ņem virsroku pār Vēzi. Jūtas viņu pārņem un iespaido gluži kā paisuma vilnis, tieši tādēļ pastāvīga atrašanās Vēža tuvumā šķiet kā nebeidzams seriāls.

Lasi arī: Biedējošas lietas, ko dara katra zodiaka zīme

Lauva

Visvairāk sirdi plosošā Lauvas īpašība ir tā, ka dažkārt viņš ir tik akli egocentrisks. Viņam derētu likt aiz auss, ka visa pasaule negriežas ap viņu vien, tieši tādēļ nav vērts tā domāt. Protams, Lauva ri dāsns un viņš no sirds cer, ka dots devējam tiks atdots.

Jaunava

Vissāpīgāk ir citiem nolūkoties uz to, cik slikti tu pret sevi attiecies. Par katru niecīgāko pieļauto kļūdu tu sevi nosodi tā, it kā būtu noticis kas šaušalīgs.

Svari

Sirdi plosošākā Svaru iezīme ir tā, cik izmisīgi viņi vēlas visiem patikt un izpatikt. Tas ir neiespējams mērķis, kas novedīs tikai un vienīgi pie neapmierinātības ar sevi.

Skorpions

Ja esi ko iedomājies, tad apturēt tevi nespēs neviens un nekas. Ņem vēra, ka ne ikkatram vajadzētu dzīt pēdas un atmaksāt pēc nopelniem – dažas lietas vienkārši jāaizmirst un jādzīvo tālāk.

Lasi arī: Riebīgais horoskops: uzzini, kura zodiaka zīme ir visriebīgākā

Strēlnieks

Tu nespēj vienkārši dzīvot un būt, tev ir katru mīļu brīdi jābūt kustībā, tieši tas tevi padara neparedzamu un neuzticamu.

Mežāzis

Sirdi plosošākā Mežāža īpašība ir tā, ka viņš spēj nieka sekundes simtdaļā mainīt garastāvokli par 180 grādiem. Šajā zīmē dzimušā cilvēka dusmas nav vienkārši nepatīkamas, tā ir katastrofa. Viņš arī mēdz iedomāties sliktākos iespējamos scenārijus jebkurā situācijā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir ļoti jūtīgs pret savām emocijām, tajā pašā laikā pret citiem viņš nereti pauž teju vai pilnīgu vienaldzību. Šāda attieksme pauž nelīdzsvarotību.

Zivis

Vissāpīgākais ir tas, ka Zivis neko nenojauš un akli uzticas citiem cilvēkiem, kuri nereti viņas smagi pieviļ. Ir jauki, ka Zivis ir tik atvērtas un uzticīgas, tomēr viņām noteikti nevajadzētu šajā sakarībā atteikties no loģiskās domāšanas un izvērtēšanas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru