Pašu riebīgāko un nejaukāko zodiaka zīmju tops – kura ir lielākais ļaunuma iemiesojums?

Cilvēki mēdz būt dažādi. Ja kāds ir mīļš un jauks, tad kāds pavisam riebīgs.

Te ir jāpiemin tas, ka neviens nav riebīgs bez jebkāda iemesla. Vajag dažādus ārējos stimulus, lai šī ļaunā daba tiktu parādīta uz āru. Jāatzīst, ka dažām zodiaka zīmēm to izdodas visai labi savaldīt un noslēpt, taču citi šāda veida emocijas sevī nevar turēt ilgi.

Zodiaka zīmes ir sakārtotas secībā no visriebīgākās līdz visjaukākajai. Kurā vietā ir tieši tava zodiaka zīme?

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes ar visriebīgāko raksturu; #1 nav nekāds pārsteigums!

1.vietā – Skorpions. Daudzi ir vienisprātis, ka šie cilvēki ir vieni no bīstamākajiem, un viņu melnajā sarakstā labāk nenokļūt. Mīļi, labi un gādīgi viņi ir pret tiem, kuri viņam ir tuvi, dārgi un tādi, kurus viņš ciena. Skorpions nevar noslēpt antipātijas vai naidu, tāpēc ierindojas šī topa pirmajā vietā.

2.vietā – Auns. Viņi parasti mēdz pievērst lielāku uzmanību sev, nevis apkārtējiem, tāpēc iemanto īsta egoista titulu. Straujā rīcība, kas nereti ir nepārdomāta, var atstāt bezrūpīga un pret apkārtējiem neiecietīga cilvēka iespaidu.

3. vietā – Mežāzis. Vienaldzība un nespēja izpaust emocijas apkārtējo acīs viņu padara par bezgala iedomīgu un bezsirdīgu cilvēku. Tā ne vienmēr ir taisnība. Iepatīkas tikai tiem, kuriem viņiem ir izdevīgi iepatikties, par pārējiem viņam ir vienalga.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru