Ko darīt, lai viņam iepatiktos? Sirds iekarošanas horoskops

Uzzini, kādas īpašības tiek meklētas viņu potenciālajos partneros un kā rīkoties, lai iekarotu viņu sirdis!

Auns Viņi ir mednieki un paši mīl dzīties pakaļ. Triks viņu savaldzināšanai ir jāveic tā, lai viņš pats vēlētos tev dzīties pakaļ, taču neliec to noprast uzreiz! Jābūt mazliet nepieejamam, jo viegli pieejams potenciālais partneris ātri vien šķiet neinteresants.

Vērsis Jāsāk ar to, ka viņi mīl labu humora izjūtu, tāpēc, ja tev ir kāds labs joks, noteikti izstāsti viņam! Spēja labi gatavot arī ir viena no tām lietām, kas Vērsim ļoti patīk. Galvenais, ka viņam pašam ir ērti, jo tikai tad viņš spēs domāt arī par citiem.

Dvīņi Tev, pirmkārt, jābūt inteliģentam, lai viņam iepatiktos, jo kāds, kas ar viņu nespēs runāt par filozofiskām (un ne tikai) tēmām, jau automātiski tiks izsvītrots no potenciālo partneru saraksta. Dvīņiem ātri vien viss apnīk, tāpēc ir svarīgi nodrošināt patstāvīgu un nezūdošu interesi. Ja tev ir kādi neordināri vai interesanti talanti un nodarbes – iesaisti viņu tajās!

Vēzis Pievērs uzmanību tam, ko viņi saka! Viņš ir gluži kā spogulis – kāds tu būsi pret viņu, tāds viņš būs pret tevi! Starp citu, romantiskas mīlas vēstules un citi nieciņi no filmām viņam noteikti liks par tevi interesēties ar vien vairāk! Svarīgi ir parādīt arī savu gādīgo pusi!

Lauva Viņam nepieciešama uzmanība un mīlestība. Izsaki komplimentus, taču ne tik uzbāzīgus kā tie, kas tos mēdz teikt klubā pie bāra letes. Parādi viņam savu humora izjūtu un pašpārliecinātību! Esi atvērts un nenoraidi viņa piedāvājumus un idejas!

Jaunava Nedomā tikai par sevi, jo viņi necieš egoistus! Ja jūs dodaties uz randiņu, izplāno visu un esi tu pats! Izlikšanās un spēlītes ātri vien tiks atkostas! Pievērs uzmanību tam, kas viņu interesē un nebaidies izteikt savu viedokli, parādot savu neatkarību un intelektu!

Svari Svarīga romantika un tas, lai arī partneris izrādītu tādu pašu interesi par viņu. Parasti pats ir iniciators, taču bieži vien gaida to arī no otra. Ļoti svarīgi – esi tu pats un neizliecies! Flirtēšana var palīdzēt, taču ne pārāk pārspīlēta.

Skorpions Parasti grūti noteikt, vai viņš ar tevi vienkārši rotaļājas, vai arī tu viņam patiešām patīc. Regulāri skatieni no viņa puses, kas ilgst pārāk ilgi, ir visai spilgta zīme, ka tu viņam patīc. Viņam patīk mistika, tāpēc neesi kā atvērta grāmata, jo tad Skorpions ātri vien zaudēs interesi par tevi. Pats svarīgākais – nerakņājies viņa pagātnē līdz viņš tev nav sācis uzticēties!

Strēlnieks Interesanti stāsti par sevi un saviem piedzīvojumiem ātri vien Strēlniekam izraisīs interesi, esi brīvs un nekautrējies, jo tad arī viņš pats tāds būs! Centies būt oriģināls, jo garlaicīgi un “parasti” cilvēki viņu galīgi neinteresē.

Mežāzis Viņam patīk tas cilvēks, kurš patīk,un viņš pats to neizvēlas. Taču, ja esi strādīgs un neatkarīgs, vari būt drošs – Mežāža acīs tu patiešām esi kas ievērības cienīgs! Negaidi, ka viņš uzreiz būs ļoti atvērts, tāpēc nobruņojies ar pacietību!

Ūdensvīrs Viņu savaldzināt ir visai grūti, taču, ja vēlies sev kādu labu izaicinājumu – uz priekšu! Paturi prātā to, ka brīvi pieejams partneris tikai seksuālām attiecībām nenovedīs jūs pie kaut kā nopietnāka. Viņam patīk, kad kāds izrāda simpātijas, bet ne pārāk izteiktas, lai nezustu interese.

Zivis Viņš nemeklē skaistumu ārišķībās, bet gan labu sirdi! Viņam nepieciešams kāds, kurš viņu spētu atbalstīt jebkurā brīdī, jo Zivis ir ļoti emocionāli. Esi izpalīdzīgs un gādīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru