Skūpstu horoskops – kā skūpstās katra no zodiaka zīmēm

Varbūt ir pienācis laiks satikt un iepazīties ar savu vienīgo, liktenīgo otru pusīti?

Ja tas notiek un sākas saruna, tad vispirms pajautājam viņa vārdu, uzzinām, kāda ir viņa nodarbošanās, hobiji un… varbūt arī noskaidrojam viņa horoskopa zīmi. Starp citu, tas ir ātrākais veids, kā uzzināt, kas notiks, ko sagaidīt, ja ar viņu pirmoreiz skūpstīsieties! Tikai jāielūkojas šajā horoskopā!

 

Auns

Viņu uzbudina pat smalkākais žests. Auns ir īsts skūpstīšanās lietpratējs. Pirms sapratīsiet, kas notiek, jau dusēsiet viņa apskāvienos.

Vērsis

Viņš prasmīgi flirtēs un būs ļoti atbrīvots, bet esiet ļoti uzmanīga: ja viņš vēlēsies, to arī dabūs, Viņš lēnām iepīs jūs savos tīklos, bet viņa kaisle uzliesmos pāris sekundēs.

Dvīņi

Viņš runās un runās, līdz jūs vairs nesapratīsiet, kas notiek. Viņam nepieciešama nepārprotama zīme, lai sajustos pietiekami droši un jūs noskūpstītu. Viņa skūpsts būs kautrīgs, kas liks vēlēties vēl vairāk un arvien pieaugošā kaislībā.

Vēzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji iesākumā skūpstās bikli, taču, kad jūtas droši, tad pārtop īstos skūpstu un kaisles ekspertos. Nav noslēpums, ka Vēzis ir jūtīgs un emocionāls, tāpēc, skūpstīties ar viņu ir īsta bauda- tik maigi, izjusti un jutekliski.

Lauva

Šeit ir darīšana ar pavedināšanas ekspertu. Iekāre padarīs viņu īpaši neatvairāmu. Viņš skūpstīs jūs mežonīgi un neapvaldīti- līdz mīļotās lūpas sāks svilt. Šis skūpsts paliks jūsu neizdzēšamā atmiņā, kā etalons visā tālākajā jūsu mīlas vēsturē.

Jaunava

Viņas skūpsts iesākumā liksies nedaudz atturīgs, jo viņš vispirms vēlēsies noskaidrot, kas īsti notiek ar jums abiem, bet viņa miers apslēpj īstu vulkānu- ar laiku viņš atbrīvosies.

Svari

Šajā zīmē dzimis vīrietis aptīs jūs ap pirkstu tā, līdz pilnīgi zaudēsiet galvu. Šie skūpsti būs ļoti romantiski- gluži kā filmās.

Skorpions

Dinamiski uzmetīsies savam upurim un skūpstīs jūs apņēmīgi un pašpārliecināti. Ja viņu nenoraidīsiet, viņš nomierināsies un izpaudīs savu jutīgo dabu.

Strēlnieks

Būs ļoti ziņkārīgs un uzstājīgs- tikko atrod mīlas objektu, tā metas cīņā. Viņa skūpsts ir Napoleona cienīga uzvara. Pēc tam viņš atkāpsies un gaidīs jūsu reakciju- ja tā būs pozitīva, sekos kopīgs traks piedzīvojums.

Mežāzis

Iesākumā viņš liksies visai paškritisks un pazemīgs. Viņš izmēģinās visu citu iespējamo pirms izšķirīgā soļa. Viņa skūpsti ir kautrīgi un nedroši- gluži tādi kā viņš pats. Ja vien viņam būs dota tāda iespēja, viņš jūs glāstīs līdz pašai rītausmai vai pat ilgāk.

Ūdensvīrs

Viņam ir neapvaldāms temperaments, ļoti mīl pārsteigumus. Ūdensvīrs sniegs jums kaislīgus skūpstus tad, kad to vismazāk gaidīsiet, un jums vienmēr liksies, ka tā neesat bijusi skūpstīta nekad agrāk. Ar viņu pavisam noteikti nebūs garlaicīgi.

Zivis

Šie vīrieši ir ļoti neizlēmīgi un romantiku liek pirmajā vietā. Zivis parūpēsies par to, lai būtu romantiska situācija un vieta- šampanietis, sveces, pieskaņota mūzika utt., un pašas ar pielūgsmi raudzīsies jums acīs. Skūpsti būs maigi un jutekliski- tie piepildīs jūsu sapņus un cerības.

 

 

 

*Raksta tapšanā izmantota Ilzes Gandres grāmata „Dzīves grāmata 2015”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru