Interesanti fakti par labročiem, kurus tu, iespējams, nezināji

Viņi dzīvo ilgāk par kreiļiem

Mīts patiesībā ir tas, ka labroči vidēji dzīvo par 8 gadiem ilgāk nekā kreiļi. Lai arī tas izklausās patīkami labročiem, tā nav patiesība. Mūsdienās ir vairāk kreiļu nekā bija agrāk, tādēļ kreiļu skaits visos laikos nav bijis vienāds.

Viņi nav tik labi autobraucēji kā kreiļi

Pabraucot garam kādam, kurš ieskrējis stabā, vari parādīt mēli, jo tas noteikti bija kreilis. Arī šis labročiem pozitīvais mīts ir neatbilst patiesībai.

ASV tika veikts pētījums, kuru īstenojot atklājās, ka kreiļi ir drošāki braucēji. Ideja slēpjas tajā, ka viņiem jāpievērš vairāk uzmanības, jo ātrumi tiek pārslēgti ar nedominējošo roku.

Tas ir mīts, ka visiem labročiem dominējošā ir labā smadzeņu puslode

Tas nozīmē, ka labroči ir loģiskāki, analītiskāki un daži pat apgalvo, ka emocionāli vēsāki. Pēc divus gadus ilga pētījuma datiem Jutas Universitātē, šī ideja nav pareiza. Cilvēki nav piesieti vienai vai otrai smadzeņu puslodei.

Jā, puslodēm ir uzdevumi, kas ir centralizētāki, par spīti tam, tas ir vairāk saistīts ar mūsu ķermeņu individuālo saikni ar tām. Tas ir kārtējais mīts. Tagad varat beigt prātot, vai kāds jums bērnībā neiestāstīja, ka labāk būt labrocim nevis kreilim.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru