Interesanti: Zinātnieki atklājuši, kāda veida vīriešiem vislabāk veicas mīlestībā

Šajā sakarībā veiktais pētījums publicēts izdevumā “Psychological Science” un tā ietvaros atklāts, ka vīrieši, kuru izskats ir tālu no skaistuma standartiem, bet viņi pārliecināti izturas sieviešu klātbūtnē, ir veiksmīgāki nekā vīrieši, kuriem piemīt augstāka fiziskā pievilcība.

Pētījumā tika iesaistīti 96 vīrieši un 103 sievietes, šie cilvēki piedalījās ātrajos randiņos, kuru ietvaros katrs dalībnieks pavadīja trīs minūtes sarunājoties ar pretējā dzimuma pārstāvi. Rezultāti parādīja, ka “sievietes par pievilcīgākiem uzskatīja vīriešus, kuri sevi atzina par izskatīgākiem, nekā viņi ir patiesībā”. Panākumu atslēga slēpjas pašpārliecinātībā.

Papildus, pētījumā noskaidrots, ka vīrieši, kurus mazāk uztrauc viņu fiziskais izskats, ir ne tikai veiksmīgāki mīlas jomā, bet arī uzaudzina pašpārliecinātus bērnus.

Turklāt, ir pierādīts, ka fiziski pievilcīgākie vīrieši daudz biežāk krāpj savas otrās pusītes.

Tagad mēs zinām divas lietas par visiekārojamākajiem stiprā dzimuma pārstāvjiem: sievietes dod priekšroku pašpārliecinātiem un labsirdīgiem vīriešiem, kuru izskats neatbilst stereotipiem par skaistumu – tas ir zinātniski pierādīts.

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru