Iziedamas sniegputenī un ieraudzīdamas pasauli – Uzzini, kā rīkojas katra zodiaka zīme!

Tagad, kad aiz loga sniegputenis tā vien nedomā rimties, ir interesanti uzzināt, kā katra horoskopa zīme, to piedzīvodama. 

Uzzini to šajā rakstā.

AUNS

“Nē, nē, nē, man nepatīk ziema un man nepatīk aukstums! Kādēļ es dzīvoju šajā laika joslā?”

VĒRSIS

“Sniegs? Uz manas mašīnas? Un kurš to tagad tīrīs? Es to noteikti negribu darīt. Pie visa vainīga tā valdība.”

DVĪŅI

“Labais! Kurš ir ar mani piedzīvojumos? Man ir pilna bāka un pie mašīnas ir iespējams piesiet ragaviņas. Nu aiziet! Būs jautri!”

VĒZIS

“Sniegs. Sniegs ir labi. Bet ne tad, kad man jābrauc uz darbu. Varbūt šodien neiet uz darbu un pateikt, ka esmu slims. Es varētu doties uz kalnu, lai paslēpotu. Tikai jāuzmanās, lai mēs ar priekšnieku nesatiekamies tur.”

LAUVA

“Man nav piemēroti ziemas zābaki un mētelis, šalle, cimdi.. šķiet, ka jādodas iepirkties. Jā, es laikam mazliet nokavēšu darbu, kamēr iepirkšos.”

JAUNAVA

“Kādēļ sūdzēties par to, ko es nevaru ietekmēt? Ja sniegi aizputināti, došos ar kājām. Ja kājas slīd, uzvilkšu piemērotus apavus. Jo nav taču nepiemēroti laika apstākļi, ir tikai nepiemērots apģērbs.”

SVARI

“Sniegs? Nu nē! Es negribu tīrīt iebraucamo ceļo, es negribu tīrīt mašīnu! Es negribu iet pēc malkas krāsnij un es negribu ģērbties silti! Ziniet ko? Es vienkārši neiešu ārā no mājas.”

SKORPIONS

“Ak tas sniegs, ja? Nu es jums parādīšu. Ja ceļi nebūs norīti, jūs man uzmanieties! Es jūs iesūdzēšu! Visus!”

STRĒLNIEKS

“Ko jūs visi muļķojaties? Es neiešu sūdzēties. Pats tikšu ar visu galā. Ceļš nav notīrīts? Notīrīšu. Mašīna apsnigusi? Arī to notīrīšu.”

MEŽĀZIS

“Man ir tik auksti! Man nepatīk šis laiks. Man būtu jādzīvo kaut kur tropos, kur nekad nesnieg. Lieliski! Tagad man ir slapjas kājas. Visi pie tā ir vainīgi. Visi, izņemot mani!”

ŪDENSVĪRS

“Ha, paskaties, kā tas kaimiņš tīra savu piebraucamo ceļu. Nabadziņš. Labi, ka es to nedarīšu. Gan jau, ka tas sniegs kaut kas nokusīs.”

ZIVIS

“Superīgi! Tik superīgi! Man tā patīk sniegs. Dodamies uz kalniņu! Tas nekas, ka esam jau lieli, bet tas taču ir tik jautri! Priecājieties, draugi. Dzīve ir tik skaista!”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru