Izvēlies vienu no šiem zīmējumiem un uzzini, ko tas atklāj par tavu raksturu!

izvelies

Šie attēli var pastāstīt to, ko esi piedzīvojis pagātnē un kā rīkoties turpmāk!

Attēlus mēs neizvēlamies nejauši, vienmēr ir kas tāds, kas mūs piesaista.  Reizēm zemapziņa par cilvēka pieredzi var pavēstīt ļoti daudz. Izvēlies vienu no šiem trim attēliem, kuri tev vislabāk patīk, un uzzini, ko tas atklāj par tavu pagātni!

1.Šis attēls nozīmē to, ka pagātnē esi daudz kam gājis cauri, jo īpaši spilgti atmiņā palikušas ir sāpes un negatīvā pieredze, taču tu no tā daudz esi mācījies, un tagad uz notiekošo skaties pavisam citām acīm. Ja agrāk bija kas tāds no kā tu baidījies, tad tagad tu savām bailēm esi ticis pāri. Daudz esi iemācījies, kā arī sapratis. Atceries – nekas dzīvē nenotiek tāpat vien! Un pēc melnajām dzīves fāzēm vienmēr seko kas gaišs un labs!

2. Tu dzīvē centies atrast balansu starp iedomām un realitāti, starp labo un slikto, starp prātu un sirdi… Taču ne visas ieceres vienmēr izdodas īstenot. Centies neiespringt, bet gan uz to skatīties mazliet vieglāk. Agrākais naivums ir zudis un tu cilvēkiem vairs tik viegli nespēj uzticēties. Citi tevi vairākas reizes ir pievīluši, taču tas tevi nav pilnībā apturējis. Ļaujies visuma plūdumam, nemeklē jēgu un sakarību it visā!

3. Ja izvēlējies šo zīmējumu, tas nozīmē to, ka ir kāda lieta vai cilvēks, kas tev traucē turpmāk dzīvot pilnvērtīgi, jo tu to līdz galam nespēj palaist vaļā. Vai nu tas ir kāds cilvēks, vai arī atmiņas, vai varbūt pašreizējais darbs. Tas tev liedz sevi attīstīt un pilnībā atslābt. Šī ir problēma, kuras dēļ tu domā un uztraucies pārāk bieži. Tev nepieciešamas pārmaiņas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru