Izvēlies vienu no četrām acīm – ko tas atklāj par tavu personību?

acis12

Izvēlies vienu no acīm un uzzini, ko tas par tevi atklāj!

Kurš izrādīsies tu? Cilvēks, kurš nebaidās būt citādāks un peldēt pret straumi, vai varbūt tu esi kāds, kurš tik tiešām mācās no savām kļūdām?

 

1.Tu esi viens no tiem cilvēkiem, kuri nebaidās peldēt pret straumi. Tev ir neierasts skats uz dzīvi. Tavas intereses un ticība var šķist dīvainas citiem cilvēkiem, tomēr nav jau tā, ka tev īpaši interesētu apkārtējo viedoklis. Tu nekad neesi sekojis pūlim.

Tev no citiem nav nekā slēpjama, tajā pat laikā, gluži vienalga, ko citi par tevi domā; pret cilvēkiem tu esi visnotaļ vienaldzīgs. Tev ir interesanta dzīve un tu to neiznieko vispārēji pieņemtu standartu ievērošanai.

1

2.Tu esi racionāls un vieds, par spīti savam vecumam. Šķiet, ka tevī ir palikušas iepriekšējo dzīvju atskaņas un gudrības. Lai arī tu esi viens no tiem cilvēkiem, kuri mācās no savām kļūdām, tavā prātā ir sīka balstiņa, kura apgalvo, ka ne viss tavā dzīvē notiek kā tu vēlētos. Tu slēp savu atšķirīgumu no citiem. Tavi ģimenes locekļi un draugi uzskata tevi par mierīgu un iztapīgu cilvēku. Parasti cilvēki tevī rūpīgi ieklausās. Tu vienmēr analizē ikkatru situāciju un šis ieradums palīdz tev stingri stāvēt uz savām kājām, kā arī pārvarēt sarežģītas situācijas.

2

3.Tava dvēsele un sirds vienmēr ir atvērta citiem. Tu esi diezgan komunikabls un vienkārši iemīlies. Daži cilvēki šo īpašību izmanto, tādējādi tevi aizkaitinot un sāpinot. Tu esi cilvēks, kurš labāk ir gatavs riskēt un zaudēt visu, nevis dzīvot bailēs.

Tu centies savu jūtīgumu slēpt no citu acīm. Lielākā daļa cilvēku redz tevi kā indivīdu, kurš bezrūpīgi peld cauri dzīvei un nebaidās no izgāšanās, jo tā ir dzīves sastāvdaļa. Ar savu līdzjūtību un saprotošo dabu tu piesaisti cilvēkus. Tu dziedē savu sirdi palīdzot citiem.

3

4.Tu droši vien jau esi sapratis, ka tava dzīve ir pārsteidzošu sakritību pilna. Tavi sapņi piepildās, tāpat kā nejauši izsperti pieņēmumi. Ja tev līdzi ir lietussargs, tad ārā noteikti līs. Tu esi spējīgs novērot un saredzēt. Pareģu tips parasti ir visnotaļ emocionāls: Ir viegli sasmīdināms vai saraudināms.

Cilvēki drīzāk bīstas no tevis, tieši tādēļ tu visiem nestāsti to, ka zini daudz par šo dzīvi. Tava iekšējā pasaule ir trausla un tu izmisīgi centies to slēpt no apkārtējiem.

4

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru