Izvēlies vienu no šiem vainagiem, un izlasi Līgo svētku ieteikumu tieši tev

Līgo ir vasaras saulgriežu svētki, kas tiek svinēti dienā, kad ir visgarākā diena un visīsākā nakts.

Izvēlies vienu no šiem sešiem vainagiem, un izlasi atbilstošo Līgo svētku ieteikumu tieši tev!

1. vainags

Daudz dziesmu un deju – jo vairāk, jo labāk! Ja izvēlējies šo vainagu, tad varbūt šos svētkus ir vērts svinēt tieši pie tevis? No tevis noteikti iznāktu lielisks namatēvs vai lieliska namamāte!

2. vainags

Ja neesi vēl pamēģinājis, tad šogad noteikti jāizmēģina lekšana pāri ugunskuram! Parūpējies, lai līgo svinēšana notiek pie atbilstošās latviešu dziesmu mūzikas!

3. vainags

Uz alu un Jāņu sieru skatīsies ar kāru muti, tomēr no pārēšanas vajadzētu izvairīties. Ja izvēlējies tieši šo vainagu, tad tev šajos Jāņos būtu jādzer ar mēru!

4. vainags

Lielās vēlmes svinēt tev nepavisam nebūs (vai vismaz pagaidām nav). Neuztraucies, gan jau plāni mainīsies un šie Jāņi izvērtīsies daudz labāki, nekā gaidīts!

5. vainags

Papardes zieda meklēšana būtu tas, kas tev ir vajadzīgs, taču pietiks, ja atradīsi kompanjonu, ar kuru lekt pāri ugunskuram, dziedāt dziesmas un pavadīt vakaru mazliet romantiskā gaisotnē. Ieteicams ģērbties laika apstākļiem atbilstoši – veselībai jābūt pirmajā vietā!

6. vainags

Ja izvēlējies šo vainagu, tad, iespējams, ka iepazīsies ar kādu interesantu cilvēku! Spēsi iepatikties daudziem cilvēkiem ne tikai ar savu harizmātisko un šarmanto dabu, bet arī ar humora izjūtu! Esi jauks un laipns pret visiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru