Izvēlies vienu no šīm krāsainajām bildēm – ko tas atklāj par tavu pagātni?

3

Izvēlies vienu no šīm psihodēliskajām un krāsainajām bildēm! Apdomājies, un pievērs uzmanību šo attēlu detaļām – kuras tevi piesaista visvairāk?

Ja tu izvēlējies pirmo attēlu…

Tev ir laba intuīcija, tu parasti jūti, ka notiks kaut kas slikts tieši pirms brīža, kad tas notiek. Bieži vien apkārtējie tevi nesaprot un tu noklusē savas patiesās domas par notiekošo, taču tas nebūt nenozīmē to, ka esi sekotājs. Tu nereti pa dzīvi dodies viens, un šķiet, ka tieši vienatnē tu iepazīsti sevi vislabāk.

Daudzi tevi var apskaust par sasniegumiem, apgalvojot, ka tev vienkārši uzsmaidījusi veiksme, taču patiesībā viss, kas tev ir, ir paša nopelnīts!

Ja tu izvēlējies otro attēlu…

Tu meklē balansu un harmoniju, tev nepatīk haoss un nekārtība. Nereti tu pārāk daudz aizdomājies par globālām lietām, par ko tādu, kas tevi vēl neskar. Tu it visā meklē loģiku un paskaidrojumus.

Pagātnes notikumi un izvēles bieži vien tev nedod mieru, it īpaši pirms gulētiešanas – tu prāto, ko vajadzēja izdarīt citādāk, lai tagad tu justos labāk, mēdz aizdomāties arī par vienkāršām sakritībām, kuras tevi ir novedušas līdz pašreizējam stāvoklim.

Lasi arī: Izvēlies vienu no šiem 3 āboliem, un uzzini, ko tas par tevi atklāj!

Ja tu izvēlējies trešo attēlu…

Tev nekad nav bijis īsti skaidrs, ko tu vēlies – tavas domas mēdz mainīties, bet tas nenotiek tāpēc, ka esi neizlēmīgs, drīzāk tu esi spiests rīkoties citādāk apstākļu dēļ. Tu dzīvē vēlies skaidrību un noteiktību, bet ne īpaši labi tiec galā ar vides un apstākļu mainīšanos. Tev ir nepieciešams laiks, lai pierastu pie kaut kā jauna.

Daudzas tavas dzīves izvēles ir veiktas pēc sajūtām, un šī iemesla dēļ tu daudz esi cietis, jo it visā, ko dari, tu atdod sevi visu – tu esi galējību cilvēks. Tu kādu vai nu ienīsti, vai arī mīli, un šķiet, ka vidusceļš neeksistē. Tu vari izlikties vienaldzīgs pret apkārt notiekošo, taču tev vienmēr par to ir kas sakāms, un tu reti kad paudīsi savas patiesās emocijas uz āru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru