Izvēlies vienu saulīti, un izlasi šīs vasaras ieteikumu tieši tev!

Kura no attēlā redzamajām saulītēm tevi uzrunāja visvairāk?

Ja nespēj izvēlēties starp diviem attēliem, tad ieteicams lasīt abu ieteikumus šai vasarai.

Mēs katrs vēlamies, lai šī vasara būtu pēc iespējas košāka, saulaināka un piedzīvojumiem bagātāka. Laika apstākļus mēs diži ietekmēt pašlaik nevaram, tomēr mes varam darīt tā, lai, neatkarīgi no tiem, vasara tik un tā būtu izdevusies!

1. saulīte

Neiespringsti par sīkumiem! Iespējams, ka tu pēdējā laikā esi uztraucies par nenozīmīgām lietām, kurām nākotnē nebūs lielas ietekmes! Ņem to visu vieglāk! Tiecies pēc harmonijas un miera! Šovasar tev noteikti ir jāatpūšas, iespējams, ka tieši ārpus valsts.

2. saulīte

Mīlestībā nevajadzētu steigties – ļauj visam ritēt savu gaitu – gan jau pagūsiet izdarīt visu to, ko esat ieplānojuši. Nebaidies kādam īpašam cilvēkam atklāt savas jūtas!

3. saulīte

Baudot vasaras priekus, nevajadzētu aizmirst arī par pienākumiem! Būs labi, ja plānosi savu laiku un vadīsies pēc sastādītā grafika – tad arī vasara būs gana produktīva!

4. saulīte

Šovasar noteikti neaizmirsti ne tikai par ārējā izskata piekopšanu, bet arī iekšējā. Ieteicama dažādu kultūras pasākumu apmeklēšana un grāmatu lasīšana. Nevajadzētu izpalikt ari nelielām ārējā tēla pārmaiņām – tās noteikti nāks par labu!

5. saulīte

Negribētos ticēt, ka šī vasara būs tāda pati kā pārējās. Lai situāciju uzlabotu, būs nepieciešams pamatīgi papūlēties cīņā ar slinkumu. Negaidi, kad kāds tevi kaut kur pasauks – šoreiz pašam nāksies būt iniciatoram!

6. saulīte

Šovasar tev ir jābūt atvērtam un laipnam pret citiem, tad arī apkārtējie būs gluži tādi paši pret tevi! Ieteicams attīstīt savus talantus vai atsākt kādu sen aizmirstu hobiju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru