Izvēlies vienu taro kārti, un atklāj, ko tā var pastāstīt par tavu nākotni!

1.kārts – Burvis

Šī kārts atspoguļo to, ka tev veiksies it visā, kam ķersies klāt. Šī taro kārts atspoguļo tavus mērķus un to sasniegšu izmantojot iemaņas, rīkus un pieejamos resursus. Burvis atspoguļo to, ka tu nāksi klajā ar radošiem veidiem, kā atrisināt problēmas, tajā pat laikā izmantojot esošās zināšanas un pazīšanās.

Burvis ir arī taro kārts, kura atspoguļo dziļu koncentrēšanos un specifisku uzdevumu vai aktivitāšu veikšanu. Tev jākoncentrējas uz viena mērķa sasniegšanu, tajā pat laikā tev pareizi tā īstenošanai jānovirza sava enerģija, jāiesaista pieejamie resursi un jāizmanto instrumenti, lai to īstenotu. Nodošanās uzdevumam ir ļoti svarīga, tev nāksies izskaust visu, kas novērš tavu uzmanību no tā sasniegšanas.

2.kārts – Pasaule

Tavi panākumi tiks slavināti un atzīmēti, bet, ja tā nenotiek, tad tev pašam noteikti šajā sakarībā jāorganizē kāds pasākums, jo tu esi ārkārtīgi smagi strādājis, lai iegūtu to, ko vēlies. Smagais darbs, pūliņi, nodošanās un plānošana beidzot atmaksājās un to ir vērts nosvinēt!

Ja vēl neesi īsti sasniedzis pabeigtību, tu esi ļoti tuvu! Tev jāsaprot, ka esi paveicis ko ļoti nozīmīgu, tas ļaus tev pacelties nākamajā līmenī. Šis retais kulminācijas brīdis ir jāidentificē un jāgodina. Pārskati pēdējo mēnesi/sešus mēnešus/gadu un apdomā to, cik tālu ceļu šajā laika posmā tev izdevies mērot. Tevi pārsteigs tevis paša progress un tas, cik smagi strādāji veiksmes cikla noslēgumā. Tev veiksies arī turpmāk, esošie projekti negaidīti raiti risināsies.

3.kārts – Imperators

Imperators simbolizē likumus un regulas. Tas izdod likumus un atbild par kārību, specifiskās situācijas iedibinot vadlīnijas. Imperatoram patīk darboties definētās struktūrās ar noteiktām robežām. Viņš augstu vērtē rutīnu un seko specifiskam režīmam vai disciplīnai.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras vislabāk prot „lasīt” un „atkost” cilvēkus

Imperators vēsta par statusu, izdošanos un atpazīstamību. Tevī mājos kvēla vēlēšanās pēc atpazīstamības, tu vēlies būt neapšaubāma autoritāte. Tu vēlies būt pazīstams kā dominējošais spēks, vadītājs un eksperts. Koncentrējies uz savu mērķu sasniegšanu un rīkojies ļoti uzmanīgi, nekāda gadījumā neatklāj savas vājības vai personiskās šaubas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru