Izvēlies vienu taro kārti un uzzini, ko tā par tevi atklāj!

1.kārts

Kaujas rati norāda uz apņēmību un ambīcijām, lietu paveikšanu, testēšanu un pierādīšanu. Tā ir zīme, ka tev vajadzētu virzīties uz priekšu ar visu, kas tev ir prātā (un sirdī), bez mēģināšanas nekas nesanāks. Iegaumē, ka šajā gadījumā tev nāksies izmantot gan savu intelektu, gan sirdsgudrību, lai patiesi sasniegtu savu mērķi.

Mīlestības jomā iespējams, ka tu sajutīsi kārdinājumu pārāk ātri doties tālāk uz priekšu, vai arī kāds cits tev to uzspiedīs. Lai kā arī nebūtu, izpaudies sarunās cik vien labi māki, pastāsti par savām robežām, kam dod priekšroku un esi atklāts par iespējām. Ja tevi neinteresē attiecības ar kādu, kurš tās acīmredzot vēlas, tad vislabāk būtu darīt šim cilvēkam zināmu, ka neesi ieinteresēts.

2.kārts

Neļauj sev pavadīt laiku raizējoties un baidoties . Ārējās lietas norisināsies lieliski, bet tev vajadzētu galvu turēt taisni, tas ir ļoti nozīmīgi.

Mīlestības jomā veiksies ļoti labi – ja nodevies šīm attiecībām, tās noteikti ir stipras un ilgtspējīgas, tajās jūtams abpusējs atbalsts un ieguvums. Ja vēl meklē īsto un vienīgo, šis ir potenciāli labākais laiks, lai viņu atrastu. Tev vajadzētu nonākt pašpārliecinātības fāzē, tādēļ dodies ārpus mājas un iejūc cilvēku pūlī. Tevi patīkami pārsteigs notiekošais.

3. kārts

Taisna tiesa. Šī kārts atmodina vajadzību pēc godīguma, līdzsvara un harmonijas. Ja vēlies uzzināt, vai saglabāsi esošās ilgtermiņa attiecības, tad parādoties šai kārtij atbilde parasti ir tāda, ka abi iesiet savu ceļu. No otras puses, ja esi mīļotā cilvēka meklējumos, tas ir pienācis laiks, kad drīz varēsi uzņemties atbildību par attiecībām. Neslēp savus patiesos iemeslus, kādēļ vēlies būt attiecībās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru