Ja tu bieži redzi taureņus, tad, lūk, ko tas patiesībā nozīmē!

Produktīvas un pozitīvas pārmaiņas

Taurenis ir šīs sugas pēdējā forma. No oliņas tas kļūst kāpuru, tad par kūniņu un beigās tas pārtop par tauriņu, tā dzīve ir sadalīta vairākos nozīmīgos posmos. Tauriņš ir dabisks metaforiskās evolūcijas un pārmaiņu piemērs. Katrreiz tam pārvēršoties tas iegūst papildus mobilitāti un kļūst skaistāks.

Tauriņu ieraudzīšana, jebkura to formā atklāj pārmaiņas tavā dzīvē un gaidāmo izaugsmi. Katrā ziņā turpini iesākto un tici savām spējām. Kāpuri ir skaisti un pārsteidzoši, jo to iekšienē slēpjas to galējā forma. Viss, kas tam jādara, jābūt veselīgam un dabiskam, lai vēlāk veiktu metamorfozi.

Brīvība

Tauriņi ir brīvi un bezrūpīgi. Tie dodas no puķes uz puķi, barojoties un tajā pašā laikā apputeksnējot augus, dodot dzīvību. Ar pacietību un centību šis miniatūrais kukainis kļuvis par dabas piemēru bezrūpīgai dzīvei.

Skaistums

Lai arī tauriņi atšķiras pēc to lieluma un krāsas, parasti tie ir spilgti, viņu spārniem ir sarežģīts dizains un attiecībā pret ķermeni tauriņu spārni šķiet milzīgi. To skaistums nav domāts tik vien kā spējai slēpties puķu vidū. Dažas tauriņu sugas izmanto spilgto krāsojumu, lai aizbaidītu plēsējus, liekot tiem domāt, ka viņi ir indīgi.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru