Kā dot mājoklim jaunu izskatu ar vienkāršiem paņēmieniem? – Uzzini!

1.Kaut ārā ziema, ienes mājoklī vasaru.

Ārā, iespējams, snieg un aukstums kož degunā, bet tavs mājoklis var būt tropu paradīze. Izdaiļo savu dzīves vietu ar kaktusiem, citrus kociņiem, apelsīn-kociņiem un tiem piemērotiem dekoriem. Tie dos enerģiju, kad tumšie vakari un aukstais laiks to laupīs. Turklāt, augiem ir tā izcilā funkcija – attīrīt gaisu un to aromatizēt, kas tev noderēs, ja nevēlies, lai māja visu laiku smaržo pēc kaķu barības vai ceptiem sīpoliem.

interior-decorating-ideas-indoor-plants-3

2.Tukšās sienas aizstāj ar zīmējumiem, gleznām vai kolāžām.

Apdzīvo sienas. Tukšas sienas nerada mājīguma sajūtu. Gleznas šajā ziņā ir labākais palīgs, jo tās atliek tikai pielikt pie sienas, lai mainītos istabas noskaņa. Un tu tās tikpat viegli vari arī noņemt no sienām.

34732fa2882d6d0bcee4c0593aa2f61d

3.Iegādājies krāšņu paklāju.

Bieži vien aizmirstam par paklājiem kā tādiem. Tie ir ne tikai funkcionāli, bet arī spēcīgi dizaina elementi. Krāšņs, gaumīgs paklājs ienesīs istabā enerģijas sajūtu. Turklāt, tos vari atrast arī lietoto prešu veikalos, ja nevēlies pārmaksāt. Vai vislabākajā gadījumā – uzaud savu unikālo paklāju.

9pv8ju-l-610x610-bag-fluffy-fluffy+rug-white-light+blue-bedroom+design-popular+bedrooms-tumblr-soft-comment-like-home+decor-rug-home+accessory-carpet

4.Izveido savus unikālos interjera priekšmetus.

Nekas nepadara mājokli mīļāku un sirsnīgāku kā tevis veidoti interjera priekšmeti. Tu vari izveidot teju jebko. Gultu, krēslu, paklāju, spilvenu, segu vai galdu. Un tas, ko pagatavosi, tas būs unikāls. Nevienam citam nebūs tāds.

art-acrylic-painting-canvas-wall-paintings-decorative-pictures-oil-painting-on-canvas-owl-painting-on-wall

5.Padari savus logus viesmīlīgus.

Skan interesanti, bet tieši tāda ir doma. Ja tu dzīvo mājā, pirmā lieta, ko cilvēki parasti pamana ir tas, kādi ir tavi logi. Vai uz palodzēm ir puķes, vai aizkari ir glīti, vai logs ir sakārots vai pilns dažādām mantām.. tas viss maina pirmo iespaidu. Tāpēc radi šo iespaidu pašu labāko. Piekar pie logiem puķes, uz palodzes noliec kādu sveci vai grāmatu, puķi vai dekoru. Visa tava māja ir viens kopums. Izgrezno to visu!

books-lamp-diy

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru