Kā Tavu iemīlēšanos ietekmē tas, kurš bērns ģimenē Tu esi

Vecākais bērns

Tu nebaidies kādu uzaicināt uz randiņu – Tu vienkārši esi pašpārliecināts. Randiņi, kuros ir vairāki cilvēki, īpaši palīdz Tev izcelties un paspīdēt: Tu spēj vadīt simts nekārtīgu cilvēku armiju, jo Tev doti arī grūtāki uzdevumi, piemēram, brāļu un māsu pieskatīšana. Kā jau vecākais un atbildīgākais bērns, Tu ļoti koncentrējies uz katru sīkumu. Tu esi iedzīts strupceļā, ja kopā ar otro pusīti mēģini nonākt pie kompromisa, pielāgošanās īsti nav Tava mīļākā lieta. Pēc gadiem ilgas brāļu un māsu diriģēšanas, Tu esi pieradis dabūt to, ko vēlies, tomēr, ja Tu kādā iemīlies, tad esi gatavs daudz ko ieguldīt attiecībās un tās izdodas lieliskas!

Vidējais bērns

Lai piesaistītu sava sirdsāķīša uzmanību, Tu esi gatavs darīt visu iespējamo, kas liek Tev izcelties no pūļa – vai tas būtu lielisks stāsts par kādu piedzīvojumu vai arī skatienu piesaistošas drēbes. Tu jau sen atpakaļ iemācījies, ka, lai iegūtu uzmanību, Tev jāizdara kas grandiozs. Dažkārt Tu esi pārlieku kautrīgs, lai uzaicinātu sirdsāķīti uz randiņu, tomēr, ja atradīsi kādu, kas Tev ļoti patīk, tad attiecības būs visai apskaužamas. Tev lieliski padodas sevis iedomāšanās citu cilvēku vietā, jo Tu zini, kā ir būt jaunākajam un reizē vecākajam bērnam ģimenē. Tevi par lielisku cilvēku padara spēja saskatīt notikumus citu acīm.

Jaunākais bērns

Tev nepatīk spert pirmo soli. Tu visu bērnību pavadīji pierādot to, ka esi pietiekoši foršs, lai varētu turēties kopā ar lielajiem bērniem, tas nozīmē, ka esi konkurējošs. Ja esi noskatījis kādu laimīgo un esi labā omā, nepaies ilgs brīdis, līdz šis cilvēks būs Tavs. Ģimenē Tu esi uzjautrinātājs, tas nozīmē, ka 10 baļļu skalā Tavs šarms vērtējams ar 11, jo Tu vienkārši esi dzīvespriecīgs spridzeklītis. Jā, iespējams, ka Tu skriesi pakaļ savam sirdsāķītim, tomēr pastāv lielāka iespējamība, ka sirdsāķītis drīzāk skries pakaļ Tev.

Vienīgais bērns

Bez brāļiem un māsām, kas Tev varētu sastādīt kompāniju, Tu uzaugi iemācoties, kā pašam sevi izklaidēt. Rezultātā, Tu jūties komfortabli darot to, kas tev patīk. Lai arī Tu mīli atrasties kopā ar draugiem, Tev ne mazākās problēmas nesagādā brīvdienu pavadīšana vienatnē – vai Tu dodies iepirkties vai arī skaties savus mīļākos seriālus. Attiecības ne vienmēr ir pirmā prioritāte Tavā vēlmju sarakstā, tomēr, ja Tu satiec kādu, kas iekrīt Tev acīs, tu jūties ērti arī sperot pirmo soli. Kad biji bērns, vecāki pret Tevi noteikti izturējās kā pret mini-pieaugušo, tādēļ Tu esi pašpārliecināts un lūdz to, ko vēlies iegūt. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru