Kā katras zodiaka zīmes vīrietis pauž savas jūtas

 

Lauva
Ja Lauva vēlas ar tevi laiku pavadīt divatā, atrodoties prom no apbrīnotāju bara, tad viņš tevi mīl.

Jaunava
Jaunavas zīmē dzimušais vīrietis nevar vienkārši izklāstīt savas jūtas vārdos. Tas it nemaz nebūtu jautri. Jaunava noteikti tev atstās daudz norāžu par saviem nodomiem, bet ļaujot tev pašai izdarīt attiecīgos secinājumus.

Svari
Svari tev nosūtīs ziedus un vismazāk gaidītajās vietās atstās mīlestības zīmītes. Tāpat tiks sūtītas mīlas īsziņas, e-pasti un ziņojumi.

Skorpions
Ja Skorpions tevi mīl, jūtas var kļūt intensīvas, jo šis vīrietis ir neticami kaislīgs. Viņš noteikti par tevi cīnīsies un aizsargās arī tad, kad tas nebūs nepieciešams.

Strēlnieks
Tu noteikti nezini, ka viņa izmestie joki un asprātīgā pļāpāšana ir zīme, ka Strēlnieks tevi patiesi mīl. Bet, nu, tieši tāds viņš savā būtībā ir.

Mežāzis
Mežāzis ziedos savu komfortu, lai pavadītu laiku ar tevi, tādēļ, ja viņš piesakās ar tevi doties pie ārsta, tu viņam ļoti rūpi. Tāpat, viņam patīk strādāt, Mežāzis pieliks pūliņus, lai salabotu tavās mājas visu, kas labojams.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs ļaus tev saprast, ka viņš tevi augstu vērtē, tai skaitā arī visas tavas dīvainības, bet visvairāk viņš novērtē tavu unikalitāti.

Zivis
Ja Zivis tevi mīl, šī mīlestība iedvesmos viņu izmantot savu radošumu. Zivis internalizē savas jūtas, tādēļ, lai atrastu mazākos pavedienus vai zīmes, tev nāksies pamatīgi pacensties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru