Kam neveiksies mīlā, tam veiksies biznesā – 2019. gada horoskops

 Vieniem veiksies mīlestībā, bet citi spēs pierādīt sevi biznesā. 

Šī gada valdnieks pilnīgi noteikti atbalstīs katru, kas godīgi izmantos piedāvātās iespējas bez meliem un avantūrām.

Astrologi pilnīgi visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem iesaka sastādīt rīcības plānu šiem 12 mēnešiem. Tas palīdzēs ļoti akurāti sadalīt finanšu līdzekļus un izvairīties no problēmām šajā sfērā.

 

 

AUNS

Auniem 2019. gadā nāksies kārtīgi pastrādāt, liekot lietā maksimums pūļu pie tā, lai gala rezultātā gūtu vēlamo peļņu un uzlabotu savu finansiālo situāciju. Viegli nopelnīt nesanāks, taču jūsu iedzimtā taupība līdz gada beigām jums ļaus uzkrāt ievērojamu kapitālu.

VĒRSIS

Vēršiem šis gads finanšu jomā solās būt visnotaļ grūts. Gaidāms patiešām saspringts un sarežģīts dzīves periods, no kura ļoti daudz kas būs atkarīgs – piemēram, tālākās karjeras perspektīvas. Pats galvenais – lieki netērēties, jo zvaigznes brīdina par to, ka tāda tendence šajā gadā būs vērojama. Tuvāk 2019. gada beigām situācija uzlabosies un vairs neliksies tik bezcerīga, tāpēc galvu augstāk un uz priekšu!

DVĪŅI

Dvīņiem šis gads solās būt finansiāli nestabils, kas saistīts ar to, ar kādu vieglprātību jūs izturaties pret naudu, nepārdomāti un bezmērķīgi to tērējot, mētājoties ar to pa labi un pa kreisi. Jāatzīmē gan tas, ka par ienākumu avotu trūkumu jūs nevarēsiet sūdzēties, taču ieradums izklaidēties ātri vien iznīcinās jūsu pagājušās gada iekrājumus.

VĒZIS

Vēžiem 2019. gads sola finansiālu labklājību un patīkamas pārmaiņas. Tas paies aktīvi, jūs ļoti daudz strādāsiet un pelnīsiet, darbā jūs pilnīgi noteikti tiksiet pamanīti, varbūt saņemsiet paaugstinājumu, jo zvaigznes paredz, ka jūsu ienākumu pieaugums tiešā veidā būs saistīts ar darba maiņu, respektīvi, pakāpšanos pa karjeras kāpnēm.

LAUVA

Lauvas visnotaļ ilgi šajā gadā “neiebrauks”, ar pirmo reizi nesaprotot, kas tad īsti viņiem apkārt notiek. Jūs diezgan lēni sāksiet ķerties klāt darbam, tiecoties uzlabot savu labklājību. Pamazām situācija izlīdzināsies, kopumā jums šis gads finansiālā ziņā solās būt labvēlīgs. Jūs varēsiet ne tikai nopelnīt, bet arī uzkrāt.

JAUNAVA

Jaunavām šajā gadā nāksies cītīgi pacensties. Neapmierinošais finanšu stāvoklis gada sākums liks jums aizdomāties, jo problēmas pašas par sevi neizzudīs un maciņš biezāks nekļūs, tāpēc jums jāķeras klāt darbiem, jo tikai cītīgs darbs varēs glābt jūs no šīs situācijas. Rezultāti gaidāmi gada otrajā pusē.

 

Lasi tālāk, šķirot otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru