Atskats uz 2016. gadu. Kāpēc Ugunīgā Gaiļa gads būs labāks?!

 

landscape-1481582416-2017-new-year

 

Lielākā daļa cilvēku uz šīs planētas 2016. gadā piedzīvoja zaudējumu un transformācijas etapu, izšķīrās no tiem, kuri viņiem vairs nebija vajadzīgi. Tas bija jūtams gan makrokosmiskā līmenī pasaules politikā, gan arī mikrokosmiskā līmenī katra cilvēka dzīve atsevišķi.

Šī lielā transformācija patiesībā aizsākās jau 2015. gadā. Mēs izgājām cauri trīs gadu ciklam, kurā problēmas prasīja tūlītēju risinājumu un personīgo transformāciju. Tieši šis cikls virzīja mūsu dzīvi uz nākamo attīstības līmeni. 2015. gads mums deva iespēju parādīt sevi pirms šī beigu cikla. Tas bija ļoti piemērots laiks pašrealizācijai un finansiālu labumu gūšanai. 2016. gads uzreiz lika saprast, ka rīcības laiks ir beidzies. Aizvadītais gads mums deva iespēju veikt pagātnes inventarizāciju – piedot, atvadīties, atlaist.  Tik saspringtā situācijā ir ļoti grūti noticēt tam, ka 2016. gads mūs aizveda tieši tur, kur mums būtu jābūt, taču ne jau velti šis ceļš bija līkumots un grūts – tā arī ir šī ceļa vērtība.

Galvenais un beidzamais devītnieka uzdevums bija dāvāt kontroli un ticību kaut kam lielākām par mūsu vēlmēm.  2016. gads mums deva enerģiju tam, lai mēs atbrīvotos no novecojušiem modeļiem un atbrīvotu vietu jaunajam.

 

Lasi vēl: 2017. gada veiksmīgāko mēnešu horoskops katrai Zodiaka zīmei

 

Devītniekam bija arī kāda negatīva tendence. Mēs nespējām tikt vaļā no pagātnes. Daži no mums pārāk baidījās iziet ārā no savas komforta zonas, dodot priekšroku dzīvošanai pagātnē. Tāda uzvedība bloķēja jebkādas pozitīvās pārmaiņas un iespējas tapt izdziedētiem. Tik ļoti stipri turoties pie pagātnes, mēs uzdevām jautājumu – kāpēc nekas nevirzās uz priekšu?! Dzīve ir cikliska. Visam, kas 2016. gadā aizgāja, arī vajadzēja aiziet. Tā jēgu katrs no mums sapratīs vēlāk.

Pieredze, kas gūta 2016. gadā ir globālo pārmaiņu katalizators. Ieejot 2017. gadā, mēs nonākam skaitļa 1 enerģijā, kas mums parādīs, kāpēc mums nācās pārdzīvot tik daudz grūtību, taču arī Jaunais 2017. gads no mums gaida nākotnes formēšanu, bet jau caur rīcību – tas ir jauna cikla sākums.

2017. gadā mēs beidzot sajutīsimies nedaudz atviegloti, mērenā tempā virzoties uz priekšu. Periodiski katrs no mums iznāks no “miglas” un skaidri redzēs risinājumus, kas patiesībā visu laiku ir bijuši tepat acu priekšā. Skaitļa 1 enerģija – tā ir neatkarība, iniciatīva, panākumi un radošā individualitāte. 2017. gads – tas ir sākums jaunai un pozitīvai nodaļai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru