Karalieņu horoskops – kāda esi tu, atbilstoši savam dzimšanas mēnesim?

Aprīlis

Jūs – Karaliene – Dumpiniece

Un lietas būtība nav tajā, ka tādas Karalienes mīl pārkāpt noteikumus. Nē, visa lieta ir tajā, ka viņām tie ir pašām savi. Drosmīgas, vaļsirdīgas un izlēmīgas, starojot neticami sievišķīgu pievilcību, viņas jebkur, kur nonāk, viegli iedibina savu kārtību. Vīriešus apbur no pirmā skata.

Maijs

Jūs – Karaliene – Cīnītāja

Brīnāties, ka šī jaukā dāma patiesībā dvēselē ir īsts kareivis, skarbs un taisnīgs? Visi brīnās. Šīs karalienes savieno sevī nesavienojamo – no vienas puses viņas ir dzimušas saimniecītes, bet no otras viņu izlēmību, drosmi un gribasspēku var tikai apskaust. Visbiežāk ļoti labi iekārtojas dzīvē.

Jūnijs

Jūs – Karaliene – Gaišreģe

Šīs Karalienes labi redz cauri cilvēkiem, nemīl konfliktus, ļoti labsirdīgas. Taču viņām ir viens noslēpums – ar kaut kādu sesto prātu viņas zina nākotni, bet jaunībā reti uzticas šai sajūtai. Viņu mīļākie ziedi ir margrietiņas.

Jūlijs

Jūs – Karaliene – vīriešu Siržu Lauzēja

Bērnībā bieži ļoti skaista meitene, taču, valdonīgāka māte var gluži vai „nokaut” viņas skaistumu… Bet, tiklīdz rodas labvēlīgi apstākļi, tā viņu skaistums uzplaukst un priecē ikvienu. Vīrieši vienkārši zaudē prātu tādu sieviešu dēļ, bet šīs karalienes neliek ārieni pirmajā vietā. Jaunībā bieži iemīlējas, apdedzinās, un beigu beigās satiek savu cilvēku.

Augusts

Jūs – Karalieņu Karaliene

Šīs Karalienes – dzimuši līderi, māk aiz sevis vest cilvēkus. Parasti daudz sasniedz dzīvē, tomēr māja un ģimene – tas viņām ir pats galvenais. Patiešām godīgi un kārtīgi cilvēki, kurus apkārtējie bieži mīl izmantot.

Septembris

Jūs – Karaliene – Burve

Šīm Karalienēm mēdz būt atšķirīgi raksturi, bet apvieno viņas viens – pie ārējās akurātības, pat pedantiskuma, dažreiz uzsvērti pieticīgā izskata, viņas māk radīt brīnumu no nekā. Vai esiet aizdomājušies – kāpēc šīs karalienes vienmēr ļoti garšīgi gatavo?

Oktobris

Jūs – Jūtības Karaliene

Šīs Karalienes dzīvo jūtās, kaut arī ārēji var izskatīties pat vēsas… Bet iekšpusē tur ir savienojušies ledus un liesma. Liktenīgās sievietes, spējīgas savaldzināt jebkuru vīrieti ar vienu vien skatienu. Tajā pašā laikā mīl izlikties par jaukām vientiesītēm.

Novembris

Jūs – Karaliene – Reģe

Šīs Karalienes patiešām māk mīlēt. Kaislīgas, ļoti harizmātiskas sievietes. Lieliski psihologi, viegli uzmin cilvēku nodomus. Šīs Karalienes patiešām māk burt, viņas bieži redz viedus sapņus.

Decembris

Jūs – Karaliene – Ceļiniece

Pat ja šīs Karalienes visu dzīvi nodzīvo vienā vietā – viņas vienalga paliek ceļinieces. Ārēji paraugsievas, bet pie sevis viņas bieži sapņo par kaut ko tādu… Un visbiežāk viņu sapņi piepildās. Piemīt viegla un spilgta daba.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru