Kas katrai zodiaka zīmei jāpaveic 2019. gadā

 

SVARI

Taisnīgumu un vienlīdzību aizstāvošie Svari nebūs laimīgi tik ilgi, līdz tiks aizstāvētas visu cilvēku tiesības. Vislielāko gandarījumu Svari gūs iesaistoties atbalsta grupā vai izmantojot savus resursus, lai veicinātu pārmaiņas sabiedrībā.

SKORPIONS

Viegli satraucamo Skorpionu biedē dzelme, tajā pat laikā viņš noteikti leposies ar sevi, ka izmēģinājis niršanu un aplūkojis bezgala skaisto un neparasto okeāna iemītnieku dzīvi un koraļļu rifus. Ūdens maigie glāsti nomierinās Skorpionu un ļaus viņam gūt jaunu skatu uz dzīvi.

STRĒLNIEKS

Piedzīvojumu meklētājam, zinātkārajam Strēlniekam noteikti jādodas ceļojumā, lai apskatītu pasaules skaistumu. Viņa zinātkāri nebūt nepiesātinās viens vienīgs ceļojums. Viņa paveicamo lietu sarakstā noteikti būs iekļauta visu pasaules nostūru apceļošana.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir zodiaka zīme, kura vēlas baudīt ilgstoša darba nestos augļus. Tieši tādēļ lidaparāta pilota prasmju apgūšana ir ideāls mērķis cītīgi strādājošajam un nopietnajam Mežāzim. Ņemot vērā to, ka Mežāzim ļoti patīk visu kontrolēt, lidaparāta vadīšana piepildīs vēlmi būt situācijas noteicējam, kā arī ļaus piedzīvot neticamas sajūtas.

ŪDENSVĪRS

Dziļi iekšienē Ūdensvīrs ir zemes māte, kura vēlas svinēt dzīvi kopā ar savām dvēseles māsām un lielisku mūziku. Protams, ka Ūdensvīram nepietiks ar vienu mūzikas festivālu! Tiklīdz Ūdensvīrs sajutīs festivāla pozitīvo atmosfēru, viņš noteikti visu vasaru pavadīs apmeklējot visus iespējamos festivālus un brīvdabas koncertus.

ZIVIS

Šai ūdens zīmei īpašu prieku sagādā jūra, okeāns un to dzīvās radības. Reti kura būtne spēj savienoties ar Zivīm tik augsti garīgā līmenī, kā delfīns. Peldēšana ar delfīniem būs ne tikai lielisks piedzīvojums, bet šī pieredze ļaus Zivīm labāk izprast savu saikni ar skaistajiem jūras dzīvniekiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru