Ķermeņa valoda: 19 pazīmes, ka cilvēks ir tevī ieinteresēts

Ķermeņa valoda ļoti daudz var pateikt par to, kā cilvēks tevi uztvert sarunas laikā.

Ievēro to, kādā virzienā viņš tur galvu, vai viņš smaida, ko viņš dara ar rokām un kājām. Svarīgi ir arī pleci un vispārējās kustības. Un, protams, arī acis.

Galva

1. Ja cilvēks smaida un pieliec galvu tavā virzienā, tas var indicēt flirtēšanu. Ja galva tiek pieliekta, tad viņš jūtas par kaut ko vainīgs un atsvešināts nepietiekamas uzticēšanās dēļ.
2. Ja otrs cilvēks ātri paceļ galvu, tas liecina par tūlītēju interesi, ir īpaši, ja minēto kustību papildina neliela uzacu piepacelšana. Protams, ja viņš skatās uz griestiem, tad drīzāk jūtās garlaikots.
3. Pieskaršanās galvai liecina par sevis sodīšanu, piemēram ar plaukstu pieskaroties pierei.
4. Ja cilvēks runā it nemaz nekustinot savu galvu, tas nozīmē, ka vai nu viņš runā patiesi un nopietni vai arī ir ieņēmis dominējošu stāvokli šajā situācijā.

Lasi arī: Ko par tevi liecina poza, kādā tu sēdi

Rokas

5. Cilvēks, kura rokas ir savienotas plaukstu daļā, pat tad, ja šādi tās novieto ieraduma pēc, jūtas nedrošs par savu izskatu. Tiem, kuri sakrusto rokas, bet kājas tur atstatus, ir stingra nostāja vai arī nepieciešamība pēc varas.
6. Ja cilvēks savieno rokas aiz kakla vai galvas, viņš ir atvērts sarunai vai vispār jūtās atslābināts. Ja rokas novietotas uz gurniem, tas liecina par nepacietību un nogurumu, ja rokas ir cieši novietotas, tad vainīgs niknums vai vāji nervi.
7. Ja cilvēks jūtas pašpārliecināts, palielinās atstatums starp kāju pirkstiem, bet sarunas laikā īkšķis tiek nedaudz piepacelts. Stresa izjušanas gadījumā cilvēks berzē vai staipa rokas.
8. Ja cilvēks pieskaras saviem vaigiem vai zodam, tas nozīmē, ka viņš ko pāto, vērtē vai analizē.

Pleci un vispārīgās kustības

9. Jo tuvāk tev atrodas otrs cilvēks, jo drošāk viņš jūtas tavā klātbūtnē, viņa domas pret tevi ir atklātas. Ja tev pieliecoties kāda virzienā, šis cilvēks neatliecas atpakaļ, turpretī pavirzoties uz tavu pusi, tā ir ļoti laba zīme.
10. Ja cilvēka pleci ir pavērsti uz tavu pusi, pat tad, ja galva pagriezta sāniski, šim cilvēkam tu neesi vienaldzīgs. Tas pats attiecas arī uz sēdēšanu ar taisnu muguru. Šādi cilvēks parāda, ka viņš tev pievērš savu uzmanību.
11. Ja cilvēks neapzināti kopē tavas kustības, piemēram padzeroties tad, kad to dari tu, viņš pret tevi izjūt patiku.

Lasi vēl: Ko par tevi vēsta tava frizūra? Vai pienācis laiks pārmaiņām?

Acis

12. Cilvēki, kuri nelūkojas acīs vai nu cenšas kaut ko slēpt vai arī jūtas pārlieku uztraukti. Ja cilvēks lūkojas tev garām, tas nozīmē, ka viņš tev netic.
13. Palielinātas acu zīlītes parāda interesi, ja vien nav lietots pārmērīgs daudzums alkohola. Ja sarunu biedrs lūkojas uz zemi, viņam ir nelāgas domas, vai arī viņš cenšas ko slēpt.
14. Ja sarunu biedrs savirza kopā uzacis vai pabīda briļļu rāmi, viņš ir gatavs tev oponēt.
15. Ja cilvēks skatās tālienē, kamēr tu ar viņu runā, viņš nav ieinteresēts vai netic taviem vārdiem. Tev vajadzētu iet prom, ja ievēro šādu reakciju.

Kājas

16. Straujas kāju kustības liecina par nepacietību, bailēm un nervozitāti. Ja kāds lēni samaina vietām sakrustotās kājas, tas var liecināt par garlaikotību. Ja tikšanās vai randiņa laikā viena kāja pieskaras otrai, tas parāda, ka cilvēks ir satraukts.
17. Kāju novietojums parāda intereses virzienu. Ja sarunu biedra kājas novietotas tavā virzienā, vari būt pārliecināts, ka tu esi viņu ieinteresējis.
18. Ja cilvēks stāv kopā sakļautām kājām, viņš noteikti ir satraucies, jo viņa attieksme parāda, ka viņam vajadzīga aizstāvēšana. Par to pašu liecina arī sēdēšana cieši sakļautiem ceļiem.
19. Ja kāds sēž sakrustotām kājām, krata tās vai dīdās, tas liecina, ka cilvēks ir nepacietīgs.

Avots: astrawoman.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru