Ko par tavu personību pastāsta gulēšanas poza

gulesana

Izpēti šīs bildes kārtīgi. Kura no tām visatbilstošāk attēlo tavu gulēšanas pozu?

Tu būsi pārsteigts, ko tava gulēšanas poza par tevi var atklāt. Kā tu guli? Saliecot ceļus un uz sāniem, embrija pozā vai varbūt kā karavīrs?

Ja tu guli kādā citā pozā, nevis kādā no šīm, tas liecina, ka tu esi kombinēta personība.

 

 

1. Ja nespēj iemigt nesaliecot ceļus, bet pats guli uz sāniem, tad tu esi mierīgs un uzticams cilvēks. Tevi ir grūti aizvainot, turklāt tu nebaidies no nākotnes. Tu smaidi pat visdrēgnākajā rudens rītā un bez grūtībām spēj pielāgoties jebkurām pārmaiņām.

2. Ja visbiežāk guli embrija pozā, tad tu uzskati, ka tev nepieciešama aizsardzība, sapratne un citu cilvēku simpātijas. Saritinoties šādā pozā, tu centies atsvešināties no ikdienas problēmām, kas ikdienā gulstas uz taviem pleciem. Lai parādītu emocijas, tev ieteicams gleznot, dejot vai izveidot savu blogu.

3. Ja guli uz vēdera un tavas rokas ir izplestas uz sāniem, tad esi dzimis līderis. Tu esi impulsīvs un uzņemies iniciatīvu, kā arī pārliecinies par kārtību kā privātajā dzīvē, tā arī karjerā. Tu noteikti dod priekšroku iepriekšējai plānošanai, jo neesi stāvā sajūsmā par pārsteigumiem. Tava spēja saglabāt atbildības sajūtu jebkurā situācijā palīdz sasniegt visus mērķus.

4. Ja guli uz muguras, tad esi pozitīvs cilvēks, kurš mīl dzīvi un ir pieradis regulāri atrasties uzmanības centrā. Tev patīk atrasties draugu kompānijā. Tu stūrgalvīgi un cītīgi strādā, tomēr dari to racionālā veidā, kā arī dod priekšroku patiesības atzīšanai jebkurā situācijā. Šādā pozā guļošie cilvēki ir spēcīgas personības.

5. Ja guli kā karavīrs, gar sāniem novietotām rokām, tad tu esi līdzsvarots cilvēks, kurš ir izvirzījis sev pašmērķus, tiecās uz tiem un zina savu vietu dzīvē. Tu spēj būt stingrs, pedantisks un prasīgs, bet visbiežāk tu esi prasīgs pats pret sevi.

6. Ja guli dzērves pozā, ar vienu saliekti paceltu kāju, tad tu esi neprognozējama personība, kuru saista dažnedažādi piedzīvojumi. Tavs garastāvoklis mēdz mainīties pāris minūšu laikā, tādēļ dažiem cilvēkiem atrašanās tev līdzās šķiet mulsinoša. Visai bieži tu atrodies situācijās, kurās grūti pieņemt lēmumu. Kā darbā, tā privātajā dzīvē tu dod priekšroku stabilitātei un mieram.

Ja tu guli kādā citā pozā, nevis kādā no šīm, tas liecina, ka tu esi kombinēta personība.

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru