Ko par tevi vēsta tava frizūra? Vai pienācis laiks pārmaiņām?

mati

Kurš no jums būtu gatavs nogriezt audzēt matus, lai uzlabotu savu domāšanu?

Pašreiz esošais matu sakārtojums nav nejaušība. Dažādu notikumu rezultātā, tu esi nonākusi pie pašreizējā risinājuma, kas tevi ir novedis pie frizūras, kura tev ir tagad.

Par lietām, kas risinās mūsu galvā un dzīvē, liecina viss, sākot ar matu sakārtojumu un beidzot pat ar dzimumzīmītēm un krunciņām. Sejā nav nejaušību. Līdz matu griezumam cilvēks nenonāk tāpat vien. Pirms tam galvā notiek dažādi procesi un domas, kas noved līdz konkrētam stilam.

Piemēram, garu matu īpašniece vizuāli šķiet sievišķīgāka, skaistāka. Taču gari mati ne vienmēr padara dzīvi laimīgāku un piepildītāku. Mati  sevī nes enerģiju, un to, vai tā ir laba vai slikta nosaka cilvēka domas, rīcība un pieredze. Ja cilvēks, tos audzējot, piedzīvojis daudz sarežģījumu, uztraucies un cietis, visu šo smago enerģiju viņš turpina nēsāt sev līdzi.

Cilvēks neatrisina visas dzīves problēmas, nogriežot matus, bet tas mazliet var palīdzēt atbrīvoties no pārdzīvotā smaguma. Gluži otrādi ir tad, ja, matus audzējot, cilvēks priecājies un mīlējis dzīvi. Tad mati viņam kalpo kā papildus enerģijas un pozitīvisma avots.

Jogas skolotāji atbalsta domu, ka mainot frizūru, cilvēks maina savu domāšanu.

Saskaņā ar vēdām neesot ieteicams nēsāt matus uz pieres – poniju. Piere ir labklājības, veiksmes zona cilvēka sejā, liecina par viņa intelektuālās attīstības līmeni. Cilvēkam, kas to aizsedz, ir problēmas ar finansēm un domstarpības attiecībās. Uz jautājumu: bet kā rīkoties, ja ponijs sievietei piestāv? Atbilde: droši vien ir cilvēki, kuriem piestāv labklājības problēmas… Savukārt sievietes, kas nēsā īsus matus, ir mērķtiecīgas.

Ļoti lokainu matu īpašnieces ir dāsnas un mīl visu, ko dara. Starp citu, viņas visu veic daudz ātrāk, nekā pārējie. Apveltītas ar līdera dotībām, kaisli, mīlestību, agresiju, intuīciju.

Vieglas lokas  liecina par neizsmeļamu enerģiju, varu, emocionalitāti. Viņām ir nepieciešama garīga un cieša saikne ar sev tuvajiem. Viņas aizvainot ir vieglāk, nekā tu domā. Šiem cilvēkiem nepieciešams laiks vientulībā, arī no sev mīļajiem.

Biezu matu īpašnieces ir enerģijas pilnas, taču mēdz būt stūrgalvīgas. Turklāt, plānāku matu īpašnieces ir atturīgākas un piezemētākas.

Ja esi taisnu matu īpašniece, kas regulāri matus ieveido lokās, tas nozīmē, ka tu dzīvē meklē izaicinājumus un piedzīvojumus. Un tā tiešām ir! Lokas piesaista nebijušu pieredzi!

Ja tavi mati ir lokaini, taču tu tos regulāri taisno, tas nozīmē, ka tava dzīve ir pārāk haotiska un tu meklē mieru.

Ļoti īsi mati liecina par to, ka tu esi ļoti romantiska un mīloša, ar interesantu personību.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru