Ko šūpulī ielicis dzimšanas datums? Trešā daļa – 21. līdz 31. diena

numerologija3

Jebkura mēneša 21. datums
Datumu veidojošo ciparu summa ir “3”, un tā dod enerģiju ātri atjaunot spēkus pēc fiziskas vai emocionālas pārpūles. Šie cilvēki ir nepacietīgas dabas, kaut gan ārēji izskatās pilnīgi mierīgi. Runājot viņi vienmēr artikulē, ir teicami oratori un, uzrunājot plašu auditoriju, prot atstāt par sevi labu iespaidu. Viņiem var piemist arī rakstnieka, stāstnieka un pat dziedātāja talants. Ir spēcīgi attīstīta iztēle. Nereti savu enerģiju izšķiež neapdomīgi un niekos. Apveltīti ar praktisku un racionālu prātu. Iemīlējušies ir maigi un ļoti jūtīgi. Dzīvē bieži gadās nolaisties zemu, taču ātri spēj pacelties augšup.

Jebkura mēneša 22. datums
Šiem cilvēkiem ļoti patīk komandēt, taču nav stabili līderi. Ir spējīgi uzņemties lielus darbus un to īstenošanai izmantot neparastas metodes. Patīk uzņemties atbildību, spēj ilgas stundas pavadīt darbā, lai to novestu līdz galam. Bieži ir ietiepīgi, ar tendenci apslāpēt savas emocijas. Daudzi apkārtējie uz šo cilvēku spējām paļaujas, taču tajā pašā laikā nereti uzskata viņus par stūrgalvīgiem. Neprasme ieklausīties citos ir viņu lielākā kļūda. Ideāli, ja šie cilvēki strādā kāda vērienīga un nopietna projekta realizēšanā – tad viņi spēj pilnībā demonstrēt sava rakstura stingrību un harizmu. Viņi ir ļoti zinoši, apveltīti ar labu intuīciju. Par īstiem draugiem uzskata tikai tos, ar kuriem sapratne nodibinājusies jau pirmajā reizē. Viņi vai nu mīl, vai arī ienīst, tāpēc, ja kāds draudzību nodos, visi tilti būs nojaukti un atgriešanās neiespējama.

Jebkura mēneša 23. datums
Var teikt, ka šie cilvēki nevis dzīvo savu dzīvi, bet pakļaujas citu ietekmei un spiedienam. Viņi ir talantīgi un daudzpusīgi, prot prezentēt savas idejas. Gatavi pieņemt izaicinājumus un stāties pretī savai izvēlei. Savās domās ļoti progresīvi, viegli adaptējas jebkuros apstākļos. Prāts ātrs un analītisks. Nemiers un kustība ir viņu daba, necieš rutīnu un vienveidību, ir nosliece izvairīties no atbildības. Ļoti komunikabli, viegli iemanto draugus un paziņas. Ļoti bieži draudzības pamatā ir aprēķins. Labprāt iesaistās mīlas afērās, un neviens nespēj stāties ceļā arī tad, ja dziļas jūtas radušās pret precētu personu. Spējīgi būt bezgala apburoši, tikai reti to izrāda.

Lasi arī: Ko šūpulī ielicis dzimšanas datums? Otrā daļa – 11. līdz 20. diena

Jebkura mēneša 24. datums
Cilvēkiem, kas dzimuši šajā datumā, piemīt atbildības izjūta, viņi ir ļoti izpalīdzīgi un var kļūt par starpnieku vai mierinātāju strīdu situācijās. Šo ļaužu misija ir ģimene, un viņiem tiešām patīk to vadīt un aizstāvēt. Dzimšanas datums viņu emociju bagātajai dabai piešķir jūtīgumu. Attiecības ar cilvēkiem un mīlestība ir pašas svarīgākās lietas. Savu mīlestību viņi nekad neliedz citiem un to pašu vēlas saņemt arī pretī.

Jebkura mēneša 25. datums
Šajā datumā dzimušie ir lieli optimisti, kas cenšas dzīvi izbaudīt pilnībā. Viņiem patīk izklaidēt citus. Dzimšanas dienas datuma skaitļu kopsummas “7” enerģija rosina padziļinātu interesi par tehniku un dažādām zinātnēm. Domāšana loģiska, prāts racionāls, labi attīstīta intuīcija un augsta atbildības izjūta. Attiecībās ar draugiem – rezervēti, bieži ietiepīgi un nelokāmi. Viņi ir talantīgi izgudrotāji, vienmēr prot atrast risinājumu problēmai. Ir pirmie, pie kā draugi vēršas pēc padoma arī tad, lai parunātu par sirdslietām. Reizi pa reizei mēdz iemīlēties, bet tikai tādēļ, lai izbaudītu iemīlēšanās sajūtas. Nodibināt dziļākas un tālejošākas attiecības tik viegli nepadodas.

Jebkura mēneša 26. datums
Šie cilvēki ir zinātkāri un vienmēr gatavi pārmaiņām. Rutīnai viņu dzīvē nav vietas. Skaitļu “2” un “6” enerģija piešķir organizatora un vadītāja spējas, ļauj darbā manipulēt ar citiem. Viņi mīl slavu un ir ambiciozi, bet tajā pašā laikā viegli sastrādājas ar citiem un adaptējas jebkuros apstākļos. Ir apveltīti ar praktisku un reālu skatījumu uz dzīvi. Ceļošana ir viņu mīļākais vaļasprieks. Viņi nekad ilgi neuzturēsies sev vienaldzīgu vai nepatīkamu cilvēku sabiedrībā. Ātri iemīlas, un tikpat ātri jūtas izgaist.

Jebkura mēneša 27. datums
Šā datuma enerģija apvelta gar ar patmīlību, gan humānismu. Šajā dienā dzimušie ir ļoti jūtīgi un viegli ievainojami. Dusmu vai skumju brīžos acis nereti ir “slapjā vietā”, kas ar laiku var novest pie depresijas un pesimisma. Ārēji šie cilvēki var izskatīties nepieejami un vēsi, bet patiesībā savā būtībā viņi ir ļoti labsirdīgi un jūtīgi reaģē uz citu vajadzībām. Pat ja apģērbs nav īpaši akurāts, viņi vienmēr labi izskatās. Lai sasniegtu savu mērķi, labprātāk pārliecina ar vārdiem, nevis spēku. Reizēm no mīlestības gaida vairāk, nekā tā spēj dot.

Lasi arī: Ko šūpulī ielicis dzimšanas datums? Pirmā daļa – 1. līdz 10. diena

Jebkura mēneša 28. datums
Ļoti stipras personības, kuras nereti savas spējas nenovērtē, un tas ir iemesls, kāpēc viņi baidās izvirzīt mērķus un iet uz priekšu. Viņiem piemīt visas labam vadītājam nepieciešamās īpašības. Šis datums dod lielu spēku, pašpārliecinātību, arī novatorisku pieeju lietām. Ciparu kopsumma “1” piešķir spējas jebkuru iesākto darbu novest līdz galam. Šie cilvēki ir jūtīgi, taču bieži savas jūtas apspiež. Ne vienmēr spējīgi saskatīt dzīves labās puses, tāpēc retāk, nekā varētu, jūtas patiesi laimīgi. Bieži nelaimīgi iemīlas. Bieži pārtrauc attiecības, pirms vēl tās sākušas attīstīties.

Jebkura mēneša 29. datums
Šie cilvēki droši var uzticēties savam “sestajam” prātam. Viņiem ļoti nepatīk rutīna, par monotonu un vienmuļu darbu ātri zūd interese. Ir apveltīti ar teicamu iztēli un vienmēr idejām bagāti, taču darījumu pasaulē jūtas slikti. Ir ļoti jūtīgi, ar attīstītu intuīciju un analītisku pieeju visām lietām. Datuma ciparu kopsumma “11” piešķir nervozitāti un nemieru. Šie ļaudis ir vairāk sapņotāji nekā darītāji. Labi sastrādājas ar cilvēkiem kolektīvā, pēc viņu acīm var pateikt viņu patieso attieksmi. Privātajās attiecībās ļoti greizsirdīgi, kas bieži kļūst par nopietnu strīdu cēloni. Nereti iedomas ņem virsroku pār saprātu.

Jebkura mēneša 30. datums
Datums pastiprina individualitāti, kas ir ļoti svarīgi, lai šajā dienā dzimušie būtu laimīgi. Viņi ir teicami sarunu biedri, talantīgi oratori, kam vienmēr apkārt daudz draugu. Ir atvērti un draudzīgi. Ir visi priekšnosacījumi kļūt par labu aktieri vai mīmu, stāstnieku, rakstnieku vai mākslinieku. Nelokāmi savā viedoklī, kas vienmēr uzskata, ka tikai viņiem ir taisnība. Bieži mēdz būt izklaidīgi, nereti iesāktus darbus atstāj nepabeigtus. Jūtu pasaule bagāta, ar noslieci uz pārspīlējumiem.

Jebkura mēneša 31. datums
Šajā datumā dzimušajiem piemīt organizatora talants un menedžera spējas. Viņi ir enerģiski un uzticami darbinieki, veiksmīgi darījumu pasaulē. Strādā nopietni un aizrautīgi, un panākumi neizpaliek. Pieeja daudzu jautājumu risināšanā var būt ne tikai oriģināla, bet arī stūrgalvīga. Pēc dabas ļoti jūtīgi, bet savas emocijas mēdz slēpt. Patīk noteiktība un kārtība lietās, lai gan bieži vien tam tiek ziedots pārāk daudz laika un enerģijas. Viņiem piemīt praktisks prāts, ir atvērti iedvesmai, mīl ceļot un nevieš vientulību. Daudzi agri apprecas, bet tas neietekmē viņu atbildības izjūtu par ģimeni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru