Krāsu tests: noskaidro, kāds ir tavs raksturs un uzvedība!

1.Tu esi radošs. Tu bieži vien pat nespēj tikt līdzi savam domu plūdumam, tev trūkst laika dažādu darbu izpildei. Nepazīstamu cilvēku kompānijā nejūties pārāk drošs par sevi, jo tev nepieciešams laiks, lai pilnībā atvērtos.

2. Tu spēj pielāgoties. Tu esi elastīgs un ātri vien spēj adaptēties jauniem apstākļiem un videi. Tas pats attiecas arī uz apkārtējiem – spēj komunicēt un saprasties ar dažāda rakstura cilvēkiem. Tiesa, tas nenozīmē to, ka tev visi patīk, bet gan to, ka daudzus spēj paciest.

3. Tu esi rūpīgs un īsts filozofs. Citi domā, ka esi garlaicīgs, bet tas tikai tāpēc, ka viņi ir pārāk sekli, lai tevi pilnībā saprastu. Tu bieži vien domā par to, kā būtu, ja būtu, arī dažādās ikdienas situācijās meklē sava veida loģiku vai paskaidrojumu citu cilvēku rīcībai.

4. Tu mēdz visu redzēt mazliet citādāk, un reizēm tas tev nāk par ļaunu. Tu saasini situāciju, izdarot pārsteidzīgus un pat pagalam aplamus secinājumus, radot lieku drāmu. Ņem to visu vieglāk!

5. Tu esi komunikabls. Laiku pa laikam tu neiebilsti atrasties diskusiju centrā. Tev dabiski padodas iedraudzēšanās ar cilvēkiem, kā arī draugu iepazīstināšana citam ar citu. Tev ir daudz paziņu, taču reizēm šķiet, ka tu pats nezini, ko vēlies. Sakārto savas prioritātes!

6. Godīgais un noslēpumainais. Uz tevi var paļauties, jo tu visus uzdevumus veic ar augstu atbildības sajūtu! Tu neatver savu sirdi katram, ar ko esi iepazinies. Tev ir neliela un cieša draugu grupa un tu zini, ka šiem cilvēkiem vari patiesi uzticēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru