Kristālu pils – garīgās atmodas templis Austālijā (raksts ar fotogrāfijām)

Mūsu dziļākās un dižākās bailes ir par to, ka mēs esam neiederīgi. Mūsu dziļākais bailes ir par to, ka mūsu spēki sniedzas pāri apjaušamajām robežām. Tā ir mūsu gaisma, nevis tumsa, kas mūs biedē visvairāk. Un mēs jautājam sev: “Kas gan es esmu, lai sevi sauktu par brīnišķīgu, talantīgu, skaistu un perfektu?” Bet varbūt labāk būtu teikt: “Kas gan tev traucē, lai tu nebūtu tāds, kāds tu vēlies būt?”

Tieši šādas domas virzīti cilvēki dodas garīgajos ceļojumus. Un šāds ceļojums aizveda kādu sievieti uz dižāko kristālu pilu Šambalas dārzos Austrālijā.

Kristāla dārzi ir garīgi diža un spēcīga vieta. Tā ir vieta, kurā pat gaiss bagātina dvēseli un garu.

VIEW LANDSCAPE

IMG_8526

 

 

Kristāla pils tika radīta mākslīgi. Bet tās mērķis allaž ir bijis izveidot garīgu un spēcinošu vietu ikvienam interesentam.

IMG_8473

Kristāli pilij tika meklēti 25 gadus – tos personīgi visapkārt pasaulei vācis un meklējis pils īpašnieks un autors Nerens Kings – bijušais bankas direktors, finansists.

IMG_8515

 

Kristāla pils nozīmi veido tieši tās ideja – Kristāla pils ir svētvieta! Tā paredzēta garīgajai atmodai, pieredzei, iekšējā miera iegūšanai un līdzsvaram. Tā ir gluži tāda pati svētvieta kā Meka, Aglona baznīca vai Raudu mūris. Tā ir svētvieta no cilvēkiem priekš cilvēkiem.

IMG_8539

“Šī ir mana reliģija – un tā ir vienkārša. Tai nav nepieciešami tempļi vai sarežģīta filozofija. Mūsu pašu sirdis un prāti – tie ir mūsu tempļi. Un vienīgā filozofija, kas tiem nepieciešami, ir laipnība.” /Tenzina Siatso – četrpadsmitā Dalai Lama/

 

 

Rakstā izmantotas fotogrāfijas no blog.freepeople.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru