Kuru gaida liela peļņa, bet kam lemts iemīlēties – horoskops 2019. gadam

Svari

Svari atklās sevī jaunus apslēptus resursus. Viņiem būs vēlme mācīties ko jaunu vai pārvērst savu hobiju par peļņas avotu. Daži Svari nolems mainīt darbu vai pat iegūt citu profesiju.

Skorpions

Skorpioniem šajā gadā sāksies jauns dzīves posms. Pārmaiņas skars karjeru, biznesu, mācības un personīgo dzīvi. Iespējama pārvākšanās uz citu pilsētu vai pat valsti.

Vasaras sākumā jūs sajutīsiet spēka pieplūdumu un ieraudzīsiet jaunas iespējas, lai realizētu iecerēto. Lauvām vasarā var būt arī vētrains romāns.

Strēlnieks

Parasti dzīvespriecīgais Strēlnieks gada sākumā var sajust spēka izsīkumu, ko pirmām kārtām izraisīs pārdzīvojumi par materiālajām problēmām.  Palīdzība nāks no tuviniekiem, kuri tad arī palīdzēs atrast risinājumu grūtajā situācijā.

Jau vasaras beigās jūsu materiālais stāvoklis uzlabosies tik tālu, ka jūs varēsiet sākt domāt par mājas labiekārtošanu. Tas var izrādīties pat ļoti vajadzīgi, jo Strēlnieki var stāties laulībā vai gaidīt ģimenes pieaugumu.

Mežāzis

Jaunais gads sagādās Mežāzim virkni pārsteigumu. Tās var būt arī  nopietnas pārmaiņas dzīvē, kas saistītas ar darba vai dzīvesvietas maiņu. Tāpat, Mežāzi gaida daudzas jaunas iepazīšanās.

Personīgajā dzīvē viss nokārtosies veiksmīgi – Mežāži varēs nostiprināt attiecības ar savu otro pusīti un pāriet jaunā līmenī, ja būs gatavi uzklausīt ne tikai savas domas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šis gads nebūs viegls. Viņus sagaida konflikti gan ar draugiem, gan mīļākajiem, ja vien Ūdensvīrs nemazinās savu egoismu.

Pacentieties vairāk ieklausīties citu jūtās un problēmās. Pasaule negriežas tikai ap jums. Vasaras vidū var būt materiālas problēmas.

Zivis

Zivīm 2019. gads būs visnotaļ veiksmīgs. Viņas sagaida karjeras izaugsme un pat iespēja vadīt kādu uzņēmumu.

Zivis baudīs dzīvi kopā ar saviem tuvajiem – iespējams, dosies ceļojumā, vai iegādāsies ģimenei ko tādu, par sen sapņojuši. Brīvās Zivis rudenī satiks ļoti interesantu cilvēku, taču iespējamība, ka no tā sanāks kas nopietns ir ne pārāk augsta.

Bet vai jums jau nav apnicis 2018.?

avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru