Labākais laiks kāzām, atbilstoši tavai zodiaka zīmei

Lai laulība būtu veiksmīga, ģimenes izveidošanas laiku jāizvēlas īpaši rūpīgi. Astrologi uzskata, ka katrai horoskopa zīmei ir savs ideālais laulību laiks.
Ja esi pārliecināta, kāda būs tava laulība, tad astrologu ieteikumus vari neievērot. Ja tomēr nezini, ko sagaidīt no ģimenes dzīves, tad labāk precēties konkrētā periodā.

Auns

Auni pieaug samērā vēlu. Vislabāk viņiem izvēlēties vai nu ļoti agras vai ļoti vēlas laulības, tādēļ, ka pašā jaunības pilnbriedā Auni nav gatavi kardināli mainīt savu dzīvi. Saskaņā ar mūsdienu tendencēm vislabākais laulību periods būs laikā no 18 – 20 gadu vecumam vai 30 – 40 gadu vecumam vai pat vēl vēlāk. Lieta tāda, ja Auns apprecas 25 gadu vecumā, tad viņa dzīvē iestājas globālo pārdomu periods, kuru pārvarēt ir visai grūti. Labāk neriskēt arī 18 vai 20 gadu vecumā, lai gan Auniem šādas laulības tek uzskatītas pat par visai veiksmīgām. Ja tavā dzīvē šobrīd ir melnā strīpa – nemeklē risinājumu laulībā.

Vērsis

Vēršiem nedrīkst dot otru iespēju mīlestībā. Arī pašiem Vēršiem vajadzētu pēc iespējas skeptiskāk skatīties uz otrreizējām laulībām. Tev labāk precēties tikai vienreiz. Astrologi uzskata, ka tev kāzām jāgatavojas līdz 25 gadu vecumam. Visnotaļ pozitīvas būs arī vēl agrākas laulības, ja tev jau ir pieredze mīlestībā. Es pārliecināta par savu partneri par visiem 100 procentiem. Ja pārliecības nav, tad precēties nav vērts.

Dvīņi

Tavas sliktākās rakstura īpašības – vētrainība un egoisms. Mīlestībā tām nav vietas. Ja vēlies precēties, tad labāk to nedarīt spontāni. Vari izvēlēties jebkuru vecumu, tādēļ ka dzīves laikā tu īpaši nemainies. Ja vēlies konkrētus skaitļus, tad labāk zīmogi pasē iespiest pēc 40 gadu vecuma – tā būs drošāk visiem. Ja vēlies pasargāt tuvu cilvēku no kļūdas, tad labāk pasaki viņam uzreiz, ka ar tevi ielaisties ir bīstami. Neaizej attiecībās tik tālu – labāk izvēlies civillaulību.

Vēzis

Cilvēka, kurš dzimis laika periodā no 21. jūnija līdz 22. jūlijam raksturs mudina uz to, ka jāprecas pēc iespējas agrāk. Tomēr statistika rāda, ka tas nav labākais variants. Tomēr arī vilcināties ar laulību nevajag. Labākais laiks ģimenes radīšanai un zīmogam pasē ir no 23 līdz 28 gadiem. Jo ilgāk gaidīsi, jo sliktāk tev ar katru gadu. Astrologi atzīmē, ka tev labāk izvēlēties partneri savu vienaudzi vai nedaudz par sevi vecāku. Tu vari veiksmīgi apprecēties arī līdz 23 gadiem, bet ar mazāku iespējamību. Principā tev derēs jebkurš vecums, ja vien būsi pārliecināta par partneri.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru