Laimīgie! 3 Zodiaka zīmes, kurām no 21. līdz 27. janvārim veiksies mīlestībā

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Un kā ir ar tevi, vai arī tevi šonedēļ pavadīs veiksme mīlas lietās? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

 

LAUVA

Ja esi attiecībās, tad šis jums solās būt ļoti harmonisks laiks, kad ar partneri savas attiecību problēmas sāksiet risināt daudz prātīgākā veidā. Uzlabosiet attiecības ne tikai ar savu otro pusīti, bet arī ar draugiem un ģimeni.

Taču, ja esi brīvs, tad šajā periodā dažādu notikumu virkne tevi pavisam nejauši var novest pie sava potenciālā partnera iepazīšanas.

Kopumā pozitīva nedēļa, kad mīlas jomā nevajadzētu īpaši iespringt. Izbaudi šo laiku!

ZIVIS

Šī nedēļa sola patīkamas un pozitīvas attiecības ne tikai ar savu otro pusīti, bet arī ar draugiem. Darīsi teju visu iespējamo, lai veltītu tuvākajiem pēc iespējas vairāk laika. Tava pašuzupurēšanās un pašaizliedzība nepaliks nepamanīta. Tuvākie novērtēs tavus pūliņus un mīlestības apliecinājumus.

Ja esi brīvs, tad šajā periodā vari izmēģināt jaunas iepazīšanās metodes, piemēram, iepazīšanos internetā.

VĒRSIS

Kad iemācīsies mīlēt pats sevi, tad arī saņemsi ļoti daudz mīlestības no apkārtējiem. Nezaudē savu pašcieņu un mēģini kļūt pašpārliecinātāks – tad arī pieaugs pretējā dzimuma pārstāvju uzmanība. Ja esi brīvs, tad šajā nedēļā būtu jātiek galā ar saviem patiesajiem nodomiem – vai nu tu vēlies ilgstošas attiecības vai tikai izmantot kādu kā plāksteri, kas uz laiku dziedētu mīlas brūces.

Attiecībās esošajiem Vēršiem šī nedēļa solās būt visnotaļ pasakaina. Uzzināsi dažus jaunus faktus par savu partneri, kā arī tev radīsies vēlme viņu iepriecināt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru