Lūk, kā Tavu finansiālo stāvokli ietekmē nedēļas dienā, kurā esi dzimis

Tiem, kuri dzimuši pirmdienā, piemīt spēja ļoti efektīvi pārvaldīt savus naudas līdzekļus. Pat tad, ja šie cilvēki piedzīvo finanšu krīzi, viņi vienmēr atrod risinājumu, tāpēc tie, kuri dzimuši nedēļas pirmajā dienā, praktiski nekad nepaliek bez iztikas līdzekļiem.

Cilvēki, kuri dzimuši otrdienā, pret naudu izturas ļoti rūpīgi. Pirmajā acu uzmetienā šie cilvēki var šķist mantkārīgi un skopi, taču tā nebūt nav. Viņi vienmēr saviem tuvākajiem sniegs materiālo palīdzību, ja tas būs nepieciešams.

Tie, kuri dzimuši trešdienā, bieži vien krīt no vienas galējības otrā – tad viņi šķiež naudu pa labi un kreisi, tad atkal pēkšņi sāk taupīt un skaitīt katru centu, taču tas viņiem ļauj turēt visus savus ienākumus un izdevumus balansā.

5857496167_dbb43c1d18_b

Tie, kuri dzimuši ceturdienā, ir naudas tērētāji. Šie cilvēki nespēj racionāli pārvaldīt savus naudas līdzekļus. Viņi mēdz tērēt naudu uz lietām, kas viņiem pilnīgi noteikti nav nepieciešamas, tāpēc šiem cilvēkiem būtu ļoti noderīgi sākt plānot savu budžetu, pretējā gadījumā viņu finansiālā situācija nekad neuzlabosies.

 

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām visvairāk patīk nauda

 

Cilvēkiem, kuri dzimuši piektdienā, finanšu jomā noteikti veicas, jo viņiem piemīt elastīga domāšana un labi attīstīta intuīcija, kas viņiem palīdz pieņemt pareizos lēmumus un iegūt maksimālu labumu. Šie cilvēki pilnīgi noteikti nav naudas šķērdētāji, taču nav arī skopuļi, turklāt veiksme viņiem stāv klāt gan naudas tērēšanā, gan arī tās uzkrāšanā.

Tiem, kuri dzimuši sestdienā, ir diezgan grūti tikt galā ar savām finansēm, jo vispirms viņi var bezjēdzīgi tās tērēt, nedomājot par nākotni, bet pēc tam, kad viņi saprot to, ka viņu kabatas jau ir tukšas, šiem cilvēkiem nākas apstāties, turklāt, kā likums, šajā dienā dzimušie visvairāk tērē tieši uz sīkumiem, nevis kaut ko lielu.

maxresdefault

Cilvēki, kuri dzimuši svētdienā, ir apveltīti ar spēju ātri tikt pie naudas līdzekļiem, tāpēc, ja arī viņi nonāk krīzes situācijā, tad nelūdz palīdzību apkārtējiem, bet gan cenšas savas problēmas atrisināt paši. Parastie šiem cilvēkiem ir visnotaļ stabils finansiālais stāvoklis.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru