Lūk, kāds būs atlikušais februāris katrai no zodiaka zīmēm – neesi skops!

Uzzini, kas šajā periodā sagaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Auns Šajā periodā Auniem stipri nāksies padomāt par nākotni – kas ir tas, ko tu no tās vēlies un kādu tu to saskati tagad? Pavisam nejauša saruna ar vecu paziņu tev liks aizdomāties, varbūt iedvesmosies apgūt kaut ko jaunu.

Vērsis Būsi apņēmies darīt patiešām daudz. Būsi gatavs piedāvāt savu palīdzību arī tiem, kuri tev nav tik pazīstami vai tuvi. Iespējams, ka nāksies dalīties ar savu dzīves pieredzi kādā konkrētā jomā. Neskopojies ar padomiem!

Dvīņi Karjeras sfērā var uzrasties kāds nopietns konkurents, ar kuru nespēsi saprasties. Būs jābūt stipram un pacietīgam! Šajā laikā jo īpaši necietīsi, kad kāds darbus spēs paveikt labāk par tevi. Mēģini uz notiekošo raudzīties neitrāli.

Vēzis Rezultāti neliks vilties, tomēr uz veciem lauriem ilgi sēdēt gan nevarēsi. Meklē izdevīgus piedāvājumus, kas veicinās tavas izaugsmes iespējas. Ja būsi darbīgs, tad palaimēsies – vari saņemt labas ziņas. Daži Vēži  pakāpsies par karjeras kāpnēm.

Lauva Šajā laika posmā vēlēsies palutināt apkārtējos. Vari pamēģināt kaut ko jaunu un pagatavot kādu gardu un eksotisku ēdienu. Lai vai kā, šīs pēdējās februāra dienas ir piemērotas,  lai izmēģinātu nebijušas lietas. Iespējams, ka vēlēsies kaut ko pamainīt savā izskatā.

Jaunava Ikdienas pienākumi šķitīs garlaicīgi, jutīsi, ka pamazām ieslīgsti rutīnā. Meklēsi nodarbošanos, kas sevī ietvertu gan patīkamo, gan lietderīgo. Viegli nebūs, bet to vērts gan! Šajā laikā bezjēdzīgām un neauglīgām sarunām neļauj būt ilgām. Tev ir citi sarunu biedri, ar kuriem vari veidot daudz intelektuālākas sarunas.

Svari Mēģini būt uzmanīgs ar naudu un netērēt to lieki. Var gadīties neparedzēti izdevumi, kas izsitīs tevi no sliedēm. Šajā periodā esi gatavs pat visļaunākajam. Būs kāds, kas visu tavu atlikušā mēneša pozitīvo noskaņojumu spēs sabojāt ar pāris vārdiem.

Skorpions Būsi emocionāls. Šajā laika posmā darbam koncentrēties traucēs personīgās attiecības. Vari saņemt daudz vairāk komplimentu nekā parasti. Neizpaliks arī uzmanības apliecinājumi. Pārliecinies, ka tavs mīļotais cilvēks nepaliek greizsirdīgs.

Strēlnieks Strēlniekus var sagaidīt kāds negaidīts, taču patīkams pārsteigums, kas saistīts ar ģimenes dzīvi. Svarīgi būs neklausīties apkārtējo cilvēku baumās – tās tikai sabojās tavu garastāvokli. Attiecību sfērā vari atklāt to, ka kādam tuvam draugam tavs pašreizējais partneris nepatīk. Šī problēma tevi iedzīs dziļās pārdomās. Centies visu uztvert mierīgi.

Mežāzis Šajā laikā Mežāžiem ieteicams būt apdomīgiem un nekur nesteigties. Izvēlēm jābūt pārdomātām. Labāk būs, ja domāsi racionāli, nevis paļausies uz intuīciju. Darba sfērā vari tikt apkrauts ar papildus pienākumiem, kuri būs jāpaveic, gribi tu to vai negribi.

Ūdensvīrs Būs jātiek skaidrībā ar personīgo attiecību jautājumiem, lai pilnībā nodotos citiem, ar mīļoto cilvēku, nesaistītiem darbiem un pienākumiem. Apvienot privāto dzīvi ar karjeru būs problemātiski. Mēģini saņemties!

Zivis Vadīsies pēc intuīcijas. Sapratīsi, kuri draugi ir patiesi, bet kuri – viltvārži, kuriem labāk mest līkumu. Svarīgi būs pievērst uzmanību arī savai veselībai. Tāpat izjutīsi arī pastiprinātu interesi no pretējā dzimuma puses. Traks un piedzīvojumiem pilns laiks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru