Lūk, ko skolā nevienam neiemāca, taču tas ir jāzina un jāprot visiem!

pra

Nenoliedzami, ka skolā tiek iemācīts (vai vismaz mācīts) ļoti daudz, taču ir pāris prasmes, kuras jāapgūst pašam.

Šīs daudziem šķiet visai pašsaprotamas lietas, kuras apgūstam paši, reizēm arī smagi apdedzinoties.

 

Tikai tu pats vari darīt sevi laimīgu

Neviens cits šajā pasaulē nespēs tevi darīt laimīgu, ja vien to nespēsi pats. Padomā par to; vai tu tiešām gaidi, ka citi cilvēki katru dienu darīs visu iespējamo, tikai lai tu būtu laimīgs?
Šādas vēlmes ir neiespējamas un ko tādu nevar pieprasīt no vēl nepazīstamiem cilvēkiem. Ir svarīgi apzināties kā darīt sevi laimīgu, jo tā ir vispatiesākā laimes sajūta, kādu piedzīvosi.

Kā būt neatkarīgam

Ir ļoti svarīgi zināt kā būt neatkarīgam, patiesībā tas ir saistīts arī ar pirmo punktu. Ja tu nezini kā bū neatkarīgam, tad tev pie tā ir jāpiestrādā.
Atkarība ir ļoti nepatīkama īpašība, turpretī pārliecinoši neatkarīgs cilvēks izstaro pašpārliecinātību. Vienlaicīgi būt gan neatkarīgam, gan laimīgam ir brīnišķīgi.

Izaicinājumi

Atrodi veidu kā sevi izaicināt. Tas attiecas uz lietām, kas tev šķiet vienkāršas, gan uz tām, kuras nekad agrāk neesi darījis. Dažkārt spēja pielāgoties vai adaptēties var būt ļoti noderīga.
Ja esi aktīvs cilvēks, atrodi jaunu maršrutu, kura doties pārgājienā, braukt ar laivu vai velosipēdu. Atrodi vidi, kas met izaicinājumu visām tavām maņām.

Centies izzināt

Ja tu nekad neesi īsti pārliecināts, ir svarīgi uzdot jautājumus. Tā nav vājuma pazīme, gluži pretēji, to par tādu nekādā gadījumā nevajadzētu uzskatīt. Cilvēki vēlas mācīties un iegūt zināšanas vai uzlabot tās. Ir svarīgi apzināties, ka tu pastāvīgi progresē, nekad nesamierinies ar to, kas jau tev ir.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru