Lūk, ko tava seja par tevi vēsta! Kā pareģot nākotni pēc sejas lasīšanas metodes?

SSS

3. Karjeras māja (Guanlu Gong)

Tāpat, kā iepriekš, plata, apaļa un gluda ir tie kritēriji, kas identificē labu karjeras māju.

Ja tev ir arī izvirzīti vaigu kauli un uzacis, tev ir visai liela iespēja sasniegt augstus rezultātus tevis izvēlētajā profesijā.

4. Ceļošanas māja (Qianyi Gong)

Ja tā ir jebkādā veidā izkropļota ar līnijām vai dziļām grumbām, labāk nenododies ceļošanai. Papildus, labākā izvēle noteikti nebūs profesija, kas saistīta ar ceļošanu, tūrismu vai importu/eksportu.

Lasi arī: Vai uz tavām rokām šīs līnijas saskaras? Ko tas liecina par tavu mīlestības un laulības dzīvi?

5. Dzīves māja (Ming Gong)

Bagātības atslēga slēpjas tieši šajā mājā.

Dabiski, gluds un spīdīgs ir ideāls, šajā gadījumā minētās pazīmes liecina par bezbēdīgu dzīvi.

Ja šī vieta atrodas augstu, tā ir grubuļaina , tajā ir rētas, paliekošas horizontālas līnijas starp acīm, uzacis savienojas, tavs ceļš būs grūts.

6. Brāļu/māsu māja (Xiongdi Gong)

Šo māju atspoguļo uzacis un pieres daļa tieši vietām, tāpat, šī vieta saistīta ar draugiem un kolēģiem.

Tavu matu kondīcija tieši atspoguļo fizisko stāvokli, kādā atradās tavi vecāki bērna ieņemšanas brīdī, tas nozīmē, ka šī viet saistīta ar ģenētiku. Tumšas, biezas, garas, gludas uzacis liecina par veselīgu hormonu līmeni, kas savukārt atbild par mierīgumu, pieķeršanos un drosmi. Ja uzacis ir plānas, bālas, īsas, haotiskas vai atrodas pārlieku tuvu acīm, tas nozīmē, ka tevi dzīves laikā var plosīt tavs emocionālais stāvoklis.

7. Vērtību māja (Tianzhai Gong)

Acis ir tavas inteliģences un temperamenta spogulis.

Veiksmīgu vērību māju nodrošina garas acis ar lielām zīlītēm un tīriem acu baltumiem, acs augšējam plakstiņam jābūt pilnīgam un platam. Iekritušas vai dziļi novietotas acis atklāj muļķīgumu, bet atkāpušies vai šauri acu plakstiņi – nepacietību. Ja acu baltumus klāj sarkani asinsvadi, tevi pāršalks šaušalīga finanšu krīze.

Lasi arī: Tavas istabas krāsa; kā tā ietekmē tavu raksturu un pašsajūtu?

8. Laulības māja (Qiqie Gong)

Ja šī sejas daļa ir apaļīga un gluda, tā liecina par laimīgu laulību. Ja laulības mājas zonā ir pleķi, rētas, melnas pumpas vai juceklīgas līnijas, tas liecina par negodīgu rīcību laulību dzīves ietvaros.

9. Bērnu māja (Ernu Gong)

Šī zona ir stingri saistīta ar smadzenītēm un tā ir atbildīga arī par seksuālo un mīlas dzīvi, attiecīgi, jo apaļāka šī vieta, jo labāk, jo plakanāka, jo sliktāk. Padzisušas dzimumzīmes un juceklīgas līnijas šajā zonā liecina par problēmām seksa dzīvē un bērnu attīstībā.

10. Veselības māja (Jie Going)

Ja šī zona šķiet lauzīta, tajā ir horizontālas līnijas vai tā ir notriepta ar pleķiem, tev noteikti jāpievērš lielāka uzmanība savai veselībai, it īpaši gremošanas sistēmas darbībai.

11. Labklājības māja (Caibo Gong)

Deguns ar izteikti lielu un taisnu tiltiņu, lielu un apaļu galiņu, gaļīgiem spārniem un mazām nāsīm liecina par lielisku veselības stāvokli, pozitīvu garīgo attieksmi un veiksmīgu karjeru.

No otras puses, šķībs, līks, spics, šaurs, kaulains deguns ar izteiktu tiltiņu, uzrieztu galu un ievērojamām nāsīm liecina par to, ka cilvēks ir problemātiska personība, kurai ir sarežģīta finansiālā situācija un tāda pati karjera. Ja uz deguna redzami asinsvadi vai izteikta ir zilā nokrāsa, gaidāma slimība un naudas zaudējumi. Ja deguns kļūst asiņaini sarkans, tā jāuztver kā brīdinājuma zīme, ka tuvojas nopietnas nepatikšanas.

Lasi arī: Ko par tevi vēsta tavu roku forma?

12.Popularitātes māja (Nupu Going)

Šī zona ir atbildīga par attiecībām ar kolēģiem, padotajiem un jaunāko paaudzi.

Ja zods ir apaļīgs un pilnīgs, vari gaidīt līksmību un popularitāti sekotāju vidū. Ja zods ir asi šķautnains, tas šķiet līks vai kaulains, nesapņo par politiķa amatu. Kas ir vēl svarīgāk, gatavojies, ka tev pašam nāksies sevi apgādāt vecumdienās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru