Lūk, 5 rakstura iezīmes, kas ir ļoti iekārojamām sievietēm

  1. Viņas nedzenas pēc cilvēkiem. Iekārojama sieviete drīzāk varētu dzīties pakaļ savam foršumam, nekā citiem cilvēkiem, jo viņas saprot, ka tā ir lieka laika šķiešana. Viņas zina arī to, ka laba ideja ir kļūt par labāku sevis versiju. Pasaule to pamanīs un kļūs citādāka, kad būsi ieguvusi progresu savā dzīvē. Veiksmīgām un iekārojamām sievietēm nav laika kādu dzenāt, jo tikmēr viņas strādā pie labākas dzīves radīšanas. Tās ir iezīmes, kuras padara sievieti pievilcīgāku – viņas ir bez liekām rūpēm un spēj sevī atrast pašpārliecinātu attieksmi.
  2. Viņas kontrolē savas emocijas. Tu neatradīsi daudz iekārojamu sieviešu, kuras nepārtraukti žēlojas par savām sliktajām attiecībām vai dzīves neveiksmēm. Tā vietā viņas vienmēr cenšas kontrolēt savas emocijas. Viņas netērē savu laiku un enerģiju izjūtot bezmērķīgas emocijas, kas nepalīdzēs viņām sasniegt iecerētos panākumus. Vienkāršāk sakot, iekārojama sieviete drīzāk būs plecs, uz kura izraudāties, nekā cilvēks, kas uz tā pleca gribētu raudāt.
  3. Viņas izvairās no tenkām. Iekārojama sieviete drīzāk izmantos savu laiku produktīvi, nekā ļaus vaļu savai mēlei un ausīm apspriežot jaunākās tenkas. Baumas un pārlieku lieka pļāpāšana rada lieku drāmu. Iekārojama sieviete to zina. Nenozīmīgas tenkas, lieka runāšana un drāma ir priekš pusaudžu skolniecēm, nevis iekārojamām sievietēm, kuras mēs tik ļoti apbrīnojam.
  4. Viņas necenšas iegūt uzmanību. Iekārojamas sievietes nepublicē savus selfijus katras 5 minūtes, vai nemaina savu attiecību statusu Facebook, kad uzradusies kāda jauna simpātija. Viņām nepatīk novērst cilvēku uzmanību ar tik niecīgu un nenozīmīgu informāciju. Tā vietā viņas labprātāk vēlētos būt zināmas par nozīmīgākiem sasniegumiem. Viņas tic, ka uzmanība ir jānopelna , pretī sniedzot ko vērtīgu. Viņas respektu nopelna, nevis lūdzas pēc tā. Viņām patīk uzturēt noslēpumu, kas saistīts ar viņu privāto dzīvi, un liek domāt, ka tikai dažiem, īpašiem cilvēkiem ir pieeja uz to.
  5. Viņas sevi nepazaudē attiecībās. Nav tā, ka viņas atturētos no nopietnām attiecībām, tomēr iekārojama sieviete sevi nepazaudēs, tikai tamdēļ, lai radītu kādam citam laimīgāku dzīvi. Viņām pašām ir sava dzīve, kuru nevienas attiecības nespēs ietekmēt. Viņas nav nepārtraukti pielipušas savam draugam/draudzenei. Iekārojamas sievietes nepazaudē savus sapņus un cerības attiecību dēļ. Viņas nepazaudē savu identitāti. Veiksmīga un iekārojama sieviete veic gudras izvēles par to, cik daudz laika vēlas veltīt savām attiecībām, un cik daudz saviem mērķiem. Viņas uzstāda sev prioritātes un ļauj savām attiecībām bagātināt savu dzīvi, nevis atļauj tām pārtapt par visu dzīvi. 

Avots: www.lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru