Mazā pirkstiņa garums – tas spēj daudz pateikt par tavu raksturu. Uzzini, ko tas pasaka par tevi!

1

Mazais pirkstiņš – īsāks vai garāks – uzzini, ko tas spēj pateikt par tavu raksturu un personību!

Varbūt tu esi cilvēks, kas iekšēji zina, kas ir labākais lēmums, bet šaubās par to. Bet varbūt tu bieži vien tiec pārprasts savas labās dabas dēļ.

Lasi arī:  5 Zodiaka zīmes, kurām vajadzētu mazāk dzert

1.Mazais pirkstiņš sasniedz pirmo zeltneša falangu un to arī garāks par tās sākumpunktu.

Tu esi ļoti komunikabla un ekstraverta persona. Emociju paušana un atvērtība tev nesagādā nekādas problēmas, gluži pretēji, tev tā ir dabiska un nesamākslota. Tomēr bieži vien…

 

 

1.Mazais pirkstiņš sasniedz pirmo zeltneša falangu un to arī garāks par tās sākumpunktu.

2

Tu esi ļoti komunikabla un ekstraverta persona. Emociju paušana un atvērtība tev nesagādā nekādas problēmas, gluži pretēji, tev tā ir dabiska un nesamākslota. Tomēr bieži vien tava dāsnais un “atvērtais” raksturs var tikt pārprasts un nepareizi interpretēts.

 

Lasi arī: 10 Zodiaka zīmju pāri, kuru starpā valda sapratne, kaisle un romantika

 

2.Mazais pirkstiņš nesasniedz pirmo zeltneša falangu – tas ir īsāks par tās sākumpunktu.

3

Tu esi ļoti prasīga persona. Kad esi attiecībās ar kādu – draudzīgās vai romantiskās – tu allaž sagaidi ļoti daudz no otras personas, bet, ja tavas gaidas netiek piepildītas, tu kļūsti pārlieku apbēdināts un sarūgtināts. Tieši pārlieku lielās cerības pret otru personu ir biežākas iemesls nesaskaņām attiecībās.

Arī emociju paušana tev mēdz sagādāt grūtības. Kad tu jūti romantisku patiku, tev nepieciešams ilgāks laiks, lai tu apjaustu, ko tu jūti un kā vislabāk šīs emocijas paust.

 

3.Mazais pirkstiņš sasniedz pirmo zeltneša falangu – tas ir vienā garumā ar pirmās falangas sākumpunktu.

3

Tu mīli laiku vienatnē – tas ļauj tev atgūt spēkus jaunai dienai un jauniem piedzīvojumiem. Bet tajā pašā laikā tu mīli kvalitatīvu un intīmu laiku ar citu cilvēku. Tev galvenais ir kvalitatīvi un lietderīgi pavadīts laiks.

Tu attiecībās esi mērens. Tu domā, ko saki vai kādas emocijas paud, un tajā pašā laikā tu nedomā pārāk daudz. Tu proti būt uz mērenības robežas.

Ikdienā tu sev neuzticies pietiekami – savam spriedumam vai idejām. Bet tā ir tava lielākā kļūda! Tu zini, kas ir pareizi un kā tev būtu jārīkojas. Uzticies sev vairāk un viss būs tā, kā tam jābūt!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru