Mēness kalendārs: aprīļa labvēlīgās dienas

 

 

Sestdiena un svētdiena, 1. un 2. aprīlis: aktīvās dienas

Augošais Mēness atradīsies Dvīņos, tāpēc brīvdienas būs piepildītas ar ļoti aktīvu enerģiju. Šajās dienās jūs ļoti veiksmīgi varat pabeigt visas ieilgušās lietas. Ļoti labs laiks dažādiem finanšu darījumiem. Astrologi prognozē veiksmi personiskajās lietās. Šis periods jums ļoti labi ļaus sagatavoties jaunajai nedēļai. Labs laiks, lai pārdomātu attiecības, kas ļaus tās pārcelt pavisam citā līmenī.

 

Trešdiena un ceturtdiena, 12. un 13. aprīlis: harmoniskās dienas

Mēness šajā laikā atradīsies Skorpiona zvaigznājā. Šīs dienas būs harmoniskas enerģijas pilnas, tāpēc ļoti vēlama radošā darbība. Ļoti labs laiks dažādu jautājumu risināšanai, plānošanai un informācijas ievākšanai. Pievērsieties kaut kam radošam – tas palīdzēs atklāt paslēptos talantus. Dilstošais Mēness šajās dienās nedaudz kavēs dzīvības procesus, tomēr šīs nedēļas vidus jums būs ļoti produktīvs. Mēness enerģija šajā laikā ir ļoti labvēlīga personiskajām attiecībām. Tos, kuri atrodas savas otrās pusītes meklējumos, gaida veiksme!

 

Otrdiena, 18. aprīlis: pārdomu diena

Mēness šajā dienā turpina dilt un pārceļas uz Mežāža zvaigznāju. Šī diena ir ideāli piemērota ļoti mērenām darbībām, kas neprasa nekādu tūlītēju reakciju. Paaugstināsies jūsu intelektuālais potenciāls. Šis laiks ir burtiski radīts tam, lai pārskatītu visu savu dzīvi, paskatītos uz to no citas puses un saprastu, kur virzīties tālāk. Ļoti veiksmīga diena, lai saplānotu tuvāko nākotni un likt pamatus karjeras attīstībai.

 

Lasi vēl: 5 svarīgi iemesli, kādēļ Auns ir zodiaka lielākais avantūrists

 

Ceturtdiena, 20. aprīlis: zināšanu diena

Dilstošais Mēness Ūdensvīrā un Jupiterā dos iespēju novirzīt savu enerģiju uz informācijas apkopošanu. Šī diena ir ļoti labvēlīga tam, lai apgūtu kaut ko jaunu vai arī liktu lietā jau iepriekš apkopto informāciju. Vitalitātes trūkuma dēļ šajā dienā aktīva rīcība jums būs liegta.

 

Trešdien un ceturtdiena, 26. un 27. aprīlis: materiālās stabilitātes dienas

Nakts spīdeklis ceturtdien ieies Vērša zvaigznājā. Šīs ir ļoti labvēlīgas dienas atbildīgu lēmumu pieņemšanai, kā arī dažādu finanšu operāciju veikšanai, investoru meklēšanai, naudas ieguldījumiem un jau iepriekš ieplānotiem pirkumiem. Šajās dienās jums vajadzētu darīt visu iespējamo, lai kaut kā sekmētu savu tālāko profesionālo izaugsmi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru