Mēness kalendārs: šīs nedēļas (24.04. – 30.04) labvēlīgākās dienas

 

 

26. aprīlis, trešdiena – materiālās stabilitātes diena

Jauns Mēness Vērsī uzlabos garīgo aktivitāti. Šis laiks ir ļoti piemērots finanšu lietu plānošanai, visa veida darījumiem un naudas ieguldījumiem. Jau agrāk ieplānotie lielie pirkumi spēs sagādāt ne tikai prieku, bet arī būs spožs un stabils ieguldījums nākotnē.

 

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 24. līdz 30. aprīlim

 

27. aprīlis, ceturtdiena – ļoti enerģiska diena

Arī Mēness pieaugums turpināsies Vērša zvaigznājā. Šis periods ir ļoti labi piemērots dažādām finanšu operācijām. Tajā pat laikā pastiprināsies Mēness labvēlīgā ietekme uz noskaņojumu un produktivitāti, tāpēc ceturtdienu vajadzētu veltīt saziņai un ieplānotajām lietām. Piemērota diena arī sadzīves problēmu risināšanai.

Labvēlīgs laiks, lai ātri atbrīvotos no kaitīgajiem ieradumiem. Cīņa ar sevi kļūs par panākumu ķīlu. Šīs Mēness dienas enerģētika ļoti labvēlīgi atsauksies arī uz romantisko attiecību jomu.

30. aprīlis, svētdiena – stabilitātes diena

Aprīļa pēdējā diena tiks aizvadīta Vēža zvaigznājā. Lieliska diena, lai paveiktu visas atliktās lietas, kurām pirms nav bijis laika. Šajā periodā astrologi rekomendē ļoti nopietni attiekties pret finansēm, izvairoties no dažādām avantūrām un neapdomīgas rīcības šajā jomā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru