Mīļākais auglis – ko tas var pateikt par tavu raksturu?

ĀBOLS
Tu esi ekstravaganta un impulsīva persona. Tu ātri vien pieņem lēmumus, arī krīzes situācijās. Tu mīli ceļot un piedzīvot jaunas emocijas, kā arī esi esi labs klausītājs un organizētājs. Reizēm tu vari būt arī pārlieku emocionāls, tāds, kas pārāk ātri „uzkarst”.

BANĀNS:
Tu esi ļoti sirsnīga, mīloša, maiga, simpatizējoša un patiesa dvēsele – īsts empāts, kas spēj saprasti ikvienu ap sevi. Tomēr tu vari būt pārlieku kautrīgs un par sevi nepārliecināts. Bet pat par spīti tam tu spēj būt uzvarētājs pat šķietami visskumjākajās situācijās. Attiecībās tu ātri vien nodibini harmoniju.

VĪNOGAS
Silta, pieklājīga un entuziastiska persona. Tu izbaudi iespēju komunicēt ar citiem un būt kompānijā. Tu esi estēts, kas izbauda dabu un skaistumu visās tā formās. Tomēr tu spēj ātri sajust sevī dusmas – dusmas, kuras, tikpat ātri arī apvaldi.

ĶIRŠI
Tu esi laipna, radoša, lojāla un tā teikt „mājīga” persona, ar kuru ikviens spēj asociēties. Dzīvē tev jāpiedzīvo gan baltie taustiņi, gan melnie – ne vienmēr viss ir lieliski. Tev ir absolūti neierobežota iztēle un vēlme iesaistīties radošās aktivitātēs. Attiecību jomā tu esi lojāls, bet ne pārāk komunicējošs.

KOKOSRIEKSTS
Tu allaž apsver visas dzīves iespējas, tu mēdz būt piesardzīgs, vērīgs, bet reizēm arī stūrgalvīgs un nepiekāpīgs. Tu spēj būt neticami aizrautīgs mīlnieks, bet par to tu sagaidi inteliģentu partneri.

MANGO
Tev eksistē vai nu melns vai nu balts. Tevi ir grūti pārliecināt. Tu daudz labprātāk esi līdera, nevis sekotāja lomā. Turklāt tev ir spēcīgs gribas spēks. Tu allaž izaicini dzīvi un pieprasi no tās vairāk. Attiecību jomā tu esi padevīgs, izpalīdzīgs.

APELSĪNS
Tevi var apbrīnot par pacietību un gribas spēku – tev tas ir tik spēcīgs, kā nevienam citam. Tajā pašā laikā tu esi kautrīgs, uzticams, smagi strādājošs un estētisks. Tu pat vari būt tā saucamais „darba zirgs”. Tu mēdz būt lēnīgs, bet uz rezultātu vērsts. Attiecību jomā tu ziedo sevi daudz un labprāt izvairies no konfliktiem.

PERSIKS

Tu esi vaļsirdīgs, draudzīgs, neatkarīgs, ambiciozs, tāds, kas ātri vien piedod. Tev patīk dzīvi izbaudīt maksimāli. Attiecību jomā tu esi aizrautīgs, bet mīli visu saglabāt ļoti privātu.
BUMBIERS
Tu vari būt nepacietīgs, pārsteidzīgs un temperamentīgs, tajā pašā laikā izpaužot savas pretējo polu īpašības – jutīgumu un iejūtību. Tev patīk garīgie stimuli un debates. Attiecību jomā tu ātri vien nonāc līdz partneru fāzei, bet tev ir grūtība tajā palikt.

ANANĀSS
Tu esi drosmīgs, organizatorisks un patiess ikvienā situācijā. Tu esi uz karjeru orientēts. Attiecības ar draugiem tu veido pēc ilgas izvērtēšanas, bet mīlas jomā tu esi patiess un ātri vien iegūsti pretējā dzimuma uzmanību. Tomēr no negatīvā viedokļa – tu reti kad spēj izpaust savas emocijas patiesi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru