Mīlestības horoskops nedēļas nogalei – domā vairākus gājienus uz priekšu!

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Šonedēļ tevi ar partneri var pārņemt dažādas domas. Iespējams, ka sāksies runāt par nākotni, sāksiet to plānot. Ir taču svarīgi zināt, vai nākotnes vīzijas jums ir līdzīgas. Ja esi brīvs, tad šajā nedēļas nogalē izvēlies tuvāko draugu kompāniju. Sarunas ar tuvākajiem liks saprast ļoti daudz.

Vērsis Pirms uzsāc kaut ko attiecību sfērā, padomā, vai tas ir kas tāds, ko tu patiešām vēlies. Iespējams, ka ļausies dažādiem mirkļa vājumiem. Šoreiz gan vajadzētu domāt vairākus gājienus uz priekšu!

Dvīņi Dodies ar savu partneri divatā uz kādu vietu, kur neesat bijuši. Radiet jaunu atmosfēru, kurā apspriest nepateiktās lietas. Jums nepieciešams kārtīgi izrunāties. Ja kaut kas nav kārtībā, tad nemāni partneri, sakot, ka viss ir labi.

Vēzis Ja redzi, ka kādam attiecību jomā iet grūti, tad labāk nejaucies. Gribēdams labu, vari panākt pilnīgi pretēju efektu. Labāk pievērsies pats sevi. Padomus sniedz tikai tad, kad tev tos prasa.

Lauva Šī nedēļas nogale var izrādīties nedaudz nemierīga. Centies rast balansu starp darbiem un attiecībām. Ja esi brīvs, tad šo nedēļas nogali nepavadi mājās – dodies uz sabiedriskiem pasākumiem!

Jaunava Vēlēsies paņemt pauzīti, pievēršoties tām lietām, kuras pašlaik tev nedod mieru. Neaizmirsti partnerim atgādināt, cik ļoti viņš tev ir svarīgs!

Svari Nespēsi tikt skaidrībā, lēmumu pieņemšana sagādās īpašas grūtības. Šoreiz par ļaunu nenāktu pavadīt šo nogali mierīgi, kārtīgi apdomājoties.

Skorpions Sāksi atsaukt atmiņā iepriekšējās attiecības, un to, kas nogāja greizi. Kas bijis, tas bijis. Koncentrējies tam, kas notiek šobrīd! Ja esi attiecībās, tad izrādi rūpes – tavam partnerim nepieciešams tavs atbalsts katru dienu!

Strēlnieks Būsi ar izteiktu vēlmi komunicēt un satikties ar draugiem. Iespējama tikšanās ar kādu sen nesatiktu paziņu. Šajā nedēļas nogalē brīvajiem Strēlniekiem var parādīties kāds jauns pielūdzējs vai simpātija. Nevilcinies, bet rīkojies uzreiz!

Mežāzis Iespējams, ka gaidi ko tādu, kas nekad nenotiks. Nemāni pats sevi! Tavs uzdevums ir būtu reālistiskam un domāt loģiski!

Ūdensvīrs Mieru nedos domas pa savu simpātiju. Kamēr vilcināsies un gaidīsi, palaidīsi garām iespēju ar viņu izveidot attiecības. Ieteicams rīkoties. Ja nepieciešams, tad uzņemies iniciatīvu un uzaicini viņu kopīgi doties kaut kur papusdienot.

Zivis Šajā nedēļas nogalē centies pievērsties attiecībām un to uzlabošanai. Iespējams, ka izlemsi savu partneri iepriecināt, uzdāvinot viņam kaut ko mīļu vai noderīgu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru